Type to search

Anvend en ekstern inkassovirksomhed og spar tid

Erhverv

Anvend en ekstern inkassovirksomhed og spar tid

Share

Mange erhvervsdrivende bruger meget tid på kunder, som ikke kan eller vil betale tid tiden. Dette giver for mange små selvstændige mange timers arbejde på noget, som ikke skaber stor værdi for virksomheden. Det er aldrig sjovt at skulle kontakte en person for at opkræve penge. Man kan blive mødt af en dårlig undskyldning, hver gang man bruger tid på at kontakte en dårlig betaler. Samtidig kan man få et dårligt forhold til den kunde, som man bruger tid på at kontakte på grund af manglende betaling. Derfor kan der være mange gode grunde til at overlade opkrævningen af penge til en ekstern inkassovirksomhed.

Undgå dumme konfrontationer med dine kunder

Hvis man overlader opkrævningen af penge til en inkassovirksomhed, så kan der være meget tid at spare. Denne tid kan dermed bruges på andre opgaver. Som selvstændig er tid meget værdifuld, da man har mange opgaver, som skal løses. Tiden, man kan spare ved at overlade opkrævning af penge til et inkassofirma, er derfor en god grund til at gøre det. Derudover undgår man også at være den sure mand, som kun ringer for at opkræve penge. Det at undgå konfrontationer med sine kunder kan være en faktor for at bevare et godt forhold til en bestemt kunde, så kunden måske vil handle med dig igen på længere sigt.

Få hjælp til at bevare en god likviditet

Mange erhvervsdrivende kan for ofte komme til at være for flinke ved deres kunder ved at give dem længere kredit. En enkelt gang kan den gå, men hvis man flere gange giver sine kunder længere kredit, så kan det få store konsekvenser for en virksomheds likviditet. Med en dårlig likviditet kan man pludselig blive den, som har svært ved at betale til tiden. Klik her for at se hvordan du kan få hjælp til at opkræve gæld.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *