Type to search

Bliv uddannet til bestyrelsesmedlem af professionelle og erfarne bestyrelsesmedlemmer

Diverse

Bliv uddannet til bestyrelsesmedlem af professionelle og erfarne bestyrelsesmedlemmer

Share

Hvis du godt kan lide at have ansvar og blive udfordret, så kan det være, at du skal prøve kræfterne af med et post som bestyrelsesmedlem. Det kan både være en sjov og udfordrende post, hvor man lærer en masse ting om sig selv og kan gøre en stor forskel og hjælpe andre mennesker. Det er altså en stilling, som mange ser positivt på. Det er dog ikke altid en let opgave at være bestyrelsesmedelm, og derfor kan det også kræve lidt træning før, man springer ud idet, hvis man ingen erfaring har. Derfor kan det være en god idé at tage en bestyrelsesuddannelse, hvis man overvejer at blive bestyrelsesmedlem. På den måde kan man være sikker på, at man er klar til at kunne tage det ansvar, som følger med, når man sidder i en bestyrelse. Man kan få hjælp og træning fra erfarne bestyrelsesmedlemmer, som kender alt til de udfordringer, man kan komme ud for, når man sidder i bestyrelse. Det er derfor en oplagt måde at forberede sig på sin nye post som bestyrelsesmedlem.

Dette kan du lære på en bestyrelsesuddannelse

Hvis du overvejer at tage en bestyrelsesuddannelse, så du kan komme til at sidde i bestyrelsen et sted, så er det naturligvis vigtigt at vide, hvad man får ud af den. Tager du din uddannelse hos Board Assure, kan du blive trænet op af erfarne og professionelle bestyrelsesmedlemmer, som ved hvad de laver. De giver dig en helt masse brugbare værktøjer, som kan være en stor hjælp, når man skal tage beslutninger i bestyrelsen. Desuden kan det også være en stor fordel, at man får papir på sine kompetencer, når man skal søge om medlemskab i en bestyrelse. Det giver dig et klart forspring i forhold til andre uden nogen erfaring. Når du tager Board Assures uddannelse, vil du de to første dage blive introduceret for alle de vigtige emner, som har med bestyrelse at gøre. På disse to dage får du altså en hel masse ny viden inden for det at sidde i bestyrelse, og hvordan man håndtere de forskellige opgaver. Efter de to dages oplæring, får du lov til at teste din viden i et simulationsspil, hvor din viden og dine evner som bestyrelsesmedlem bliver sat på prøve. Det er altså en super god måde at teste om, man er klar til at tage ansvaret som bestyrelsesmedlem op.

Husk din forsikring, når du kommer i en bestyrelse

Når man har været i gennem sin uddannelse og er kommet i en bestyrelse, så er det vigtigt, at man forsikrer sig selv. Der er mange bestyrelsesmedlemmer, som ikke tænker over, at de skal forsikres. Det er dog enormt vigtigt, da man skal stå til ansvar for rigtig meget som bestyrelsesmedlem. Man kan risikere at komme ud i nogle mindre positive sager, hvis en kreditor for eksempel sagsøger, og her kan forsikringen gå ind og hjælpe en igennem. Har man ikke den rette forsikring, står man selv for at skulle betale de penge, det kan komme til at koste. Det er derfor vigtigt, at man får en forsikring, så man kan føle sig tryg som bestyrelsesmedlem.

 

Previous Article
Next Article