Type to search

Cartools – kompetent rådgivning og gode produkter

Erhverv

Cartools – kompetent rådgivning og gode produkter

Share

Cartools er en del af Stenhøj Gruppen, der har været i autobranchen i mere end 100 år. Køber du dine varer hos dem, kan du altså være helt rolig – de ved, hvad de taler om. De har adgang til et hav af viden, erfaring og produktkendskab, og hos dem er du altså altid sikret gode råd og kompetent vejledning – og hvem ønsker ikke det, når nu markedet for værkstedsudstyr kan være lidt broget? For hvordan er det nu lige, at Kina produkter skille sig ud fra alle de andre produkter, som er til at finde på markedet? Hos Cartools finder du med garanti nogle stærke produkter, og du finder dem derudover også til en yderst fornuftig pris. De sælger kun udstyr af særdeles høj kvalitet, og du finder altså ikke noget ’Kina skrammel’ hos dem. Alle deres produkter er derfor også CE godkendte til både brug i det private og i erhverv, og de opfylder således alle krav fra arbejdstilsynet samt maskindirektivet. Kort sagt, du er ikke gode hænder hos Cartools. Ønsker du således at se et stort udvalg af værkstedsudstyr, eller ønsker du blot at få gode råd og kompetent vejledning, når du skal vælge din næste lift, så kan du altid ringe til Cartools.

Stort udvalg af værkstedsudstyr hos Cartools

Cartools forhandler således alt, hvad du kan komme i tanke om indenfor lifte og dæksudstyr, og de har alt lige fra 2 til 4 søjlede lifte samt dækskiftere og afbalanceringsmaskiner. Udover deres mange maskiner og lifte, finder du hos dem desuden et hav af tilbehør samt en masse god råd til, hvordan du skal anvende dit nye værkstedsudstyr.

Dunlop DTM810 dækmaskine

En Dunlop DTM810 er en af de mest basale dækskiftere, der dækker for den almindelige bruger, privatpersonen eller det mindre værksted dækker langt de fleste behov. Du har pga. maskinens svingarmsdesign mulighed for at placere denne maskine op ad en væg, og den optager derfor ikke særlig meget plads i dit værksted. Derudover kan du med denne maskine skifte sæk på både stål- og alufælge op til 21”. Da maskinen er udstyret med plastbeskyttere på fritrykkeren i siden, samt kløer på monteringshovedet, er du altså sikret et yderst skånsomt dækskifte, hvor risikoen for at påføre skader på fælgene er minimal.