Type to search

Charlottehaven – konferencelokalet til dit næste arrangement

Erhverv

Charlottehaven – konferencelokalet til dit næste arrangement

Share

Charlottehaven kan danne den perfekte ramme om ethvert arrangement og tilbyder konferencelokaler i København. Står du overfor at afholde et møde, kursus eller en konference i København, så er Charlottehaven det oplagte valg, hvad enten det er det er et lille arrangement eller et stort arrangement på op til 450 deltagere.

Huset i Charlottehaven kan med dets spændende arkitektur og høje serviceniveau give alle konferencedeltagerne en god oplevelse af et imødekommende og professionelt afviklet arrangement.

Forplejning

Fokus Food søger for at deltagerne har nem adgang til lækker og energifyldt mad gennem hele dagen. Her vil udbuddet variere efter årstid og sæson, således at deltagerne uanset årstid får friske og tilpassende råvarer. Som konferencedeltager hos Charlottehaven vil man opleve en både fokuseret og professionel behandling, hvor det grundet deres størrelse kan mærkes, at hvert enkelt møde altid får fuld fokus af personalet.

Central placering

Charlottehavens konferencelokaler er centralt placeret i København – Østerbro, kun 2 minutter fra Nordhavn Station. Derudover er der private p-pladser tilknyttet, som kan benyttes mod betaling. Dette gør Charlottehaven til det perfekte konferencerum centralt i København.

Fordele for både konferencedeltageren og konferenceplanlæggeren

Udover fordelene ved placeringen samt forplejningen er der også flere øvrige fordele for de deltagende. Der er blandt andet mulighed for udgang til en stor gårdhave og stilen er stilren, klassisk og lys, så der på denne måde dannes behagelige rammer for deltagerne. Af andre fordele kan det nævnes, at der er gratis WiFi, gratis træning i deres eksklusive Health Club, den nyeste AV teknik, tankstation til mobilopladning samt adgang til læsebriller mm. Derudover er der mulighed for at benytte restauranten til samvær efter mødet.

For konferenceplanlæggeren kan det nævnes, at der kan være fordele ved, at Charlottehaven kan bidrage til nytænkning, rådgivning samt evaluering af konferencerne. Derudover tilbydes skræddersyede mødepakker tilpasset ethvert behov, én kontaktperson fra start til slut samt mulighed for firmaaftale.