Type to search

Derfor skal du vælge Uniconta som økonomisystem

Erhverv

Derfor skal du vælge Uniconta som økonomisystem

Share

Uniconta er et moderne økonomisystem – en komplet løsning til alt, hvad der hedder økonomi i en virksomhed. Den holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor og kreditor til CRM (Customer Relationship Management), lager, logistik og meget mere.

Det er et system, som passer til såvel den mindre virksomhed, som har brug for hjælp til simpel bogføring og fakturering til den større, internationale virksomhed, der har brug for en mere kompleks styring af alle elementer inden for virksomhedens økonomi.

Økonomien er grundlaget for enhver virksomhed, og Uniconta kan hjælpe med alle aspekter, så der er styr på økonomien i alle henseender. Vi har her samlet flere grunde til, at du skal vælge Uniconta som økonomisystem i din virksomhed.

Uniconta giver tidsbesparelser

Med Uniconta er det slut med at spilde en masse tid på daglige rutiner og søgninger efter bilag og dokumentation. Her er alt simpelthen samlet ét sted, så du nemt kan finde lige det, du leder efter. Du skal altså ikke længere være bange for at miste vigtige dokumenter eller bilag.

Uniconta gemmer alle data sikkert i skyen

Med Uniconta skal du ikke være bange for at miste en masse data, hvis din computer f.eks. går i stykker. Uniconta gemmer nemlig alle data i skyen, så alt er samlet ét sted. Det betyder samtidig, at du kan tilgå systemet alle steder fra og rette til.

Uniconta kan nemt integreres med andre systemer

Uniconta kan let integreres med mange andre systemer, så du simpelthen har alt samlet ét sted. Det kan f.eks. integreres med WooCommerce eller Shopify, så dine ordrer, varer og kunder overføres i realtid. Du skal altså ikke længere bruge en masse tid på manuelt tastearbejde.

Uniconta tilpasses virksomhedens behov

Uniconta tilpasses altid efter den enkelte virksomheds behov, så du aldrig skal betale for mere end du rent faktisk bruger. Det er også nemt at skalere op, når behovet ændrer sig.

Uniconta anbefales af flere og flere revisorer

Uniconta er en rigtig god løsning, hvilket også især viser sig i, at flere og flere revisorer rent faktisk anbefaler den til virksomheder.

Er du interesseret i at starte op med eller skifte til Uniconta, kan du få hjælp og vejledning hos Sydjysk Data.