Type to search

Disse ydelser har din virksomhed brug for udefra

Erhverv

Disse ydelser har din virksomhed brug for udefra

Share

Hvis du lige har startet en virksomhed op, og du stadig er i gang med den fase, hvor virksomheden udvides, og hvor du er i gang med at skabe en målgruppe, kan I nok stadig godt klare de fleste opgaver med jeres egne medarbejdere. Men når virksomheden begynder at vokse og blive mere kompleks, kommer der automatisk flere ting, der skal holdes styr på, og det er en meget god ide at få nogle med forstand på området til at tage sig af disse opgaver.

Økonomisk gennemgang

Selvom virksomheden har bogholdere og andre medarbejdere, der har styr på basisøkonomi, løn osv., er det stadig godt at få en komplet gennemgang af jeres økonomi en gang imellem. En revisor er det bedste bud på en person, der kan gøre dette for jer. Revisoren har styr på størstedelen af indholdet indenfor det økonomiske område, og kan på den måde sætte en finger på, hvad der hænger sammen i jeres økonomi, men nærmest vigtigere hvad der ikke gør. På den måde kan virksomhedens økonomi bliver optimeret mest muligt.

GDPR-hjælp

I Danmark er der ret strenge krav omkring persondatasikkerhed, og disse gælder indenfor alle slags virksomheder. Dog er persondatalovene konstant i udvikling, og der sker hele tiden forandringer i dem, der kræver, at I konstant følger med – og med alt det andet der sker i en virksomhed, er det ikke sikkert, at I har tid til det. Men det er der heldigvis nogle andre, der har. Der er nogle mennesker, der arbejder med at holde styr på disse krav, og arbejder sammen med diverse virksomheder for at sikre, at kravene er opfyldt. Med en GDPR as a Service kan du få glæde af lige præcis denne ydelse med et givet antal samarbejdsdage i kvartalet, og så kan I bare koncentrere jer om virksomhedens dagligdag i stedet!