Type to search

En lille fest har aldrig skadet nogen!

Diverse

En lille fest har aldrig skadet nogen!

Share

At samles er en kunst. Kunst er mange ting. Men mest af alt, så er kunst noget der er til for at overraske, forarge, skille og så alligevel samle os. Netop det at samles er vigtigt. Ikke bare at samles om det vi er fælles om, men også vores forskelligheder. I dem kan der nemlig være mange finurlige ting gemt i, som vi alligevel kan samles om. For som vi har lært det fra kunstens verden, så handler det ikke altid om, at vi alle sammen skal være ens. Snarere handler det om, at vi skal respektere og leve med, at vi netop ikke altid ens. Når man når til den indrømmelse overfor sig selv, så bliver det pludselig en fest at samles. Når man kan være sammen om netop at være sammen.

Og når man pludselig bliver mange, så er det ikke sikkert, at det er til at samles derhjemme ved dig selv længere. Når pladsen ikke rækker længere, så er løsningen klar til dig.

Bor du i Ballerup eller omegn? Så er lokalet som serveret for dig

Et festlokale gør det hellere meget nemmere. Tænk, hvis alt du skal gøre, bare er at møde op, hygge dig, feste og at dit hjem så samtidigt holder sig fint og poleret derhjemme. Et festlokale giver dig mulighed for at slappe helt af, og du skal derfor ikke til at pakke bedstes porcelæn eller farmors vase væk. Ligeledes bliver det nemmere med transporten. Hvis du bor i Ballerup og omegn kan du måske nikke genkendende til, at pladsen til biler og andre transportmidler på egen matrikel kan være knap. Men med lokaler i Ballerup, der går det hele op i en højere enhed, og du er sikret, at der er plads til alle gæster, alle deres biler, cykler, motorcykler eller hvad end det skulle være. For kun på den måde er i sikret det absolut bedste forudsætninger for en fest, som i aldrig vil glemme.

Så skål for flere mindeværdige aftner, for flere og bedre venskaber, og for de dage, som vi har lyst til at gentage.