Type to search

Er du i tvivl om, hvordan du fanger nye kunders opmærksomhed på nettet? Så læs med her

Erhverv

Er du i tvivl om, hvordan du fanger nye kunders opmærksomhed på nettet? Så læs med her

Share

At være virksomhedsejer er et stort ansvar. Ikke nok med at man selv skal stå for at tage alle de vigtige beslutninger, så skal man også sørge for, at virksomheden vokser sig større. Der er altså mange ting at skulle håndtere og tage stilling til hele tiden, og derfor kan det være rart at have styr på de grundlæggende ting, så man kan fokusere på noget andet. Eksempelvis kan det være en god idé at have styr på virksomhedens hjemmeside fra starten af, men det kan også være besværligt at opbygge en hjemmeside, der fanger nye kunders opmærksomhed. Står du derfor i situationen, hvor din virksomheds hjemmeside skal opfriskes, så kan du blive klogere på, hvordan du gør det bedst herunder.

Sørg for at hjemmesiden kort og godt forklarer brand og kerneværdier

Der er mange ting, der er vigtige at huske på, når man opbygger en hjemmeside. Vigtigst af alt er, at den stemmer overens med budskabet, som din virksomhed udsender. Hjemmesiden skal altså godt og godt forklare brand og kerneværdier, så det er nemt at forstå for enhver, uden at det bliver for kompliceret eller for overvældende for nye kunder. Derfor er det også vigtigt, at hjemmesiden er simpel og elegant, og det er her, hvor man især kan få brug for hjælp fra fagpersoner. Det kan nemlig være svært at opbygge, formulere og designe en hjemmeside fra bunden, hvis man ikke har stor viden indenfor området.

Genanvend samme farver som i jeres logo

Har din hjemmeside et logo, som i bruger hyppigt, så kan det være en fordel at bruge de samme farver på hjemmesiden, så det på den måde skaber associationer for de besøgende på hjemmesiden. Førstehåndsindtrykket er det vigtigste, og derfor bør man også genoverveje og gennemtænke alle løsninger. Visuel identitet – din virksomheds ansigt udadtil, og det skal derfor være nemt for nye og gamle kunder at skabe sig et overblik og indtryk af virksomheden.

Interaktive løsninger er en god tilføjelse

Hvis du ønsker at imponere nye såvel som gamle kunder, så kan interaktive løsninger også være en god tilføjelse til virksomheden. Måske kommer der et billede frem, når man scroller ned, eller måske skal de besøgende have muligheder for at kunne trykke sig rundt på hjemmesiden for at komme til forskellige kategorier og underområder. Dette vil gøre det nemt at skabe et overblik, så man hurtigt kan finde det, man leder efter.

Bliv meget klogere på nettet

Hvis interessen for en ny og forbedret hjemmeside er endnu højere end før, så har du muligheden for at blive endnu klogere på nettet via ovenstående link. Via linket kan du finde flere gode råd til, hvordan du kan opbygge en god hjemmeside for din virksomhed, og du har også mulighed for at booke et uforpligtende møde hos firmaet, så i sammen kan brainstorme, evalurere, vurdere og snakke omkring løsninger. Du vil derved hurtigt blive klogere på, om der skal investeres i en ny hjemmeside nu, eller om du skal vente.