Type to search

Få hjælp til at finde drømmejobbet

Erhverv

Få hjælp til at finde drømmejobbet

Share

Har du netop færdiggjort din uddannelse og er ny på arbejdsmarkedet, eller er du på udkig efter dit nye drømmejob? Så ved du måske, at det ikke altid er en nem opgave. Der er heldigvis en masse, man selv kan gøre for at optimere sin chancer på vejen mod drømmejobbet. Både en god ansøgning og et stærkt CV er en stor del af det, men nogle gange findes drømmejobbet gennem professionel hjælp.

Den gode ansøgning og det stærke CV

En god jobansøgning har en god vinkel. Den skal snævre dig ind på netop det, der gør dig særlig god til netop det jobbet. Forklar, hvordan dine kompetencer, erfaringer og personlighed kan bruges i konkrete situationer på jobbet. Tænk på, at du skal konkurrere mod mange andre ansøgere, så derfor er det essentielt, at du viser noget personlighed, så du skiller dig ud. Det samme er vigtigt, hvis du kommer til samtale.

Selve ansøgningen er ikke alt – det er lige så vigtigt at have et stærkt CV, da det noget af det første, arbejdsgiveren kigger på. Her skal du beskrive din uddannelse, din erhvervserfaring og dine kompetencer, så arbejdsgiveren får en idé om, hvorfor du er relevant for den ledige stilling. Nævn derfor hvilke uddannelser, jobs og stillinger, du tidligere har haft. Et godt plus er at tilføje en kort beskrivelse af, hvad hvert enkelt job gik ud på.

Professionel hjælp: Executive outplacement

Bider drømmejobbet ikke på krogen, kan professionel hjælp være en stor hjælp. Hos bnri.dk kan du gennem Executive Outplacement processen få coaching, sparring og rådgivning om din situation og karrieremuligheder med henblik på at finde dit fremtidige job. Gennem denne proces vil en konsulent i samarbejde med dig nå frem til, hvad du fagligt kan, finde din stærkeste kompetencer og ekspertiseområder, samt afdække dine succeshistorie og tidligere resultater – alt sammen rettet mod at finde dit nye job!