Type to search

Få større succes med teksterne på din hjemmeside

Diverse

Få større succes med teksterne på din hjemmeside

Share

Selvom det måske virker nemt at skrive tekster til din virksomheds hjemmeside, er der faktisk rigtig meget, du kan gøre for at forbedre dem. Hvis du fokuserer på at gøre dine tekster både tydeligere og mere professionelle, kan det sikre din virksomhed langt større succes. Læs med her for at blive klogere.

Til tops på Google

Hvis ingen søger på de ord, der står i teksterne på din virksomheds hjemmeside, vil ingen potentielle kunder finde frem til den. Derfor er det spild af gode kræfter at gå i gang med at skrive dine tekster, før du har undersøgt, hvilke ord folk søger mest på, og hvor ofte de gør det. På den måde kan du sikre dig, at din virksomheds hjemmeside får en bedre placering blandt de andre søgeresultater. Du kan med fordel flette ordene ind på bestemte steder i dine tekster, så du vil have endnu nemmere ved at ryge til tops.

 

Flere sprog

I den globaliserede verden, din virksomhed er en del af, kan du med fordel overveje at oversætte din hjemmeside til andre sprog. På den måde kan potentielle kunder fra hele jordkloden finde rundt i dit store udvalg og nemt finde hele vejen fra produkt til kasse. Du kan vælge at stå for hele oversættelsen selv, hvis du har tiden og overskuddet til det. Men hvis du ikke er en haj til engelsk, kan du heldigvis finde hjælp og læse meget mere om oversættelser her, hvor du eksempelvis også har mulighed for at læse yderligere information omkring oversættelsesbureauet.

 

Tekster med struktur

Når du skriver dine tekster, er det en god idé at have i baghovedet, at dine potentielle kunder – og alle andre mennesker – læser tekster på en helt bestemt måde. Du kan tage højde for denne specifikke læseadfærd ved at præsentere det vigtigste i teksten først, så du ikke mister din læser, før det interessante kommer på bordet. Derudover er det en stor fordel, at teksterne er skrevet i et konkret og præcist sprog, så de kan læses af alle. Luft i teksten til at skabe plads og opdelte afsnit med overskrifter gør det mere overskueligt for din potentielle kunde at blive ved med at læse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *