Type to search

Find den billigste A-kasse

Privatøkonomi

Find den billigste A-kasse

Share

Er der nok med udgifter i hverdagen og er budgettet en anelse så stramt, så er der ingen grund til at undlade at indmelde sig i en A-kasse. Der findes billige A-kasser der vil kunne sikre dig økonomisk såfremt du skulle gå hen og blive ledig. Til trods for at prisen måtte være lav, så er det dog ikke nødvendigvis fordi at hjælpen ikke er til stede når du har brug for den. Se de bedste og billigste A-kasser på eb’s A-kasse guide og få et overordnet overblik til sammenligning mellem de forskellige muligheder.

Derfor har du brug for en A-kasse

Det kan godt være, at du ikke lige på nuværende tidspunkt tænker at du kommer ud for at være uden job i den nærmeste fremtid. Alligevel er det en god idé at sikre sig økonomisk, hvis det alligevel skulle forefindes i fremtiden. En A-kasse er din økonomiske forsikring hvis du skulle blive ledig. Du vil kunne modtage dagpenge, hvis du kommer fra et fuldtidsjob og har været medlem af en A-kasse i minimum 12 måneder. Med en eventuel lønsikring garanteres det også, at din indtægt som ledig ikke falder, sammenlignet med din tidligere jobindtægt. En A-kasse hjælper dig bedst muligt gennem hele processen som ledig, lige indtil du finder et nyt og passende job.

Overvej også en fagforening

Mens en A-kasse skal sikre din situation hvis du bliver ledig, har en fagforening til formål at skulle beskytte dig og dine vilkår på arbejdspladsen. Når du vælger at blive medlem af en A-kasse, bør du overveje også at blive medlem af en fagforening. Det er mange gange billigere at betale for en samlet pakke, der hvor du finder din A-kasse, når der inkluderes medlemskab i deres respektive fagforening. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *