Type to search

Fire tips til at øge din produktivitet

Tips og tricks

Fire tips til at øge din produktivitet

Share

Vi vil alle sammen gerne nå mere, når vi er på arbejde. Men det kan ofte være svært at nå det hele, og da vi alle sammen har de samme antal timer på en dag, er den eneste mulighed at øge vores produktivitet.

Det er der mange måder at gøre på, men her får du fire råd, som alle kan gøre. Måske gør du allerede nogen af dem.

  • Tag en kaffelur.
  • Tab dig. Læs mere her.
  • Spis lette måltider men flere.
  • Sov altid otte timer om natten.

Ingenting slår søvn

Vi har en tendens til at fokusere på en masse ting, som vi ikke kan gøre så meget ved. Men noget af det, som vi alle sammen kan ændre, er vores søvnvaner. Hvis du sover otte timer hver nat, vil du opleve, at du har langt mere energi. På den måde ender du med at overspringshandle langt mindre, og du opnår dermed langt mere på en dag.

På samme måde kan det være langt bedre for dig at tage en lur end endnu en kaffe. For dit problem er ikke, at du ikke har drukket nok kaffe. Dit problem er, at du ikke har sovet nok.

Her er en kaffelur et kæmpe hack for mange. Det fungerer på den måde, at du drikker en kop kaffe, og så tager du en lur bagefter. På den måde vågner du op, når koffeinen virker i din krop, og du vil dermed være mere frisk.

Tab dig

Hvis du er overvægtig, vil du ofte have mindre energi end andre. Det kan skyldes, at du ikke sover ligeså godt, som du kunne. Derfor kan det være en god idé at starte med at kigge på sin kost og få trænet mere.

Begge dele har vist sig i en række undersøgelser at øge produktiviteten i mennesker