Type to search

Fra startup til succesfuld virksomhed

Erhverv

Fra startup til succesfuld virksomhed

Share

Det har aldrig været mere populært at starte sin egen virksomhed, da alle kan komme i gang med det. Mange begår de samme fejl i jagten på succes, og hvordan de skal få mere vækst. Det er sikkert også dit mål at tage din virksomhed fra startup til succesfuld virksomhed med masser af ansatte.

 

Heldigvis er der mange muligheder at gøre det på, så det er ikke, fordi der findes en one-size fits all. Men der er nogle tiltag, som du kan sætte gang i din virksomhed allerede fra dag 1, som vil gøre det langt lettere for dig at få succes og få massiv vækst.

 

Få styr på regnskabet

 

Mange virksomheder venter alt for længe med at få styr på deres regnskab. Det helt store problem med det er, at det er umuligt for dem at få optimal vækst. Du vil konstant blive overrasket over momsdage, hvor meget du skal betale i skat osv. Samtidig kan det være, at du har lagt for mange penge til side til skat, som du kunne have brugt på at få mere vækst.

 

Der er en række udregninger, som du kan foretage dit, som kan vise dig, om din virksomhed kan få hurtigere vækst, men det hele starter med, at du har et regnskab, som spiller helt. Find dygtig revisor igennem Ageras, så du ikke selv skal tænke på den del.

 

Det er de færreste, som har startet en virksomhed, fordi de gerne vil bruge tiden på at lave deres regnskab. Hvis du er bedre til noget andet, så er det en god idé at få andre til at lave dit regnskab. Her tænker vi både på den daglige bogføring og årlige regnskab.

 

Når du har styr på den del, kan du udregne, hvor mange penge du tjener på reklamer osv. På den måde ved du, at når du smider 100 kr. i markedsføring, så tjener du måske 200 kr. På den måde ved du, at du bare skal udvide og bruge alle dine penge på at skaffe flere kunder.

 

Skab processer og ansat tidligt

 

Det gængse råd er, at du ikke skal ansatte for hurtigt, men det er en fejlagtig opfattelse, hvis du kan finde ud af at være en god chef. Udsagnet kommer, fordi det er ekstremt hårdt arbejde at have ansatte, da du skal lede dem. Derfor tager det ofte nogle måneder, før du tjener penge på ansatte, f.eks. hvis du hyrer en sælger.

 

Men det er klart, at når din sælger først tjener penge til dig, så kommer din virksomhed til at tjene langt flere penge, end den ellers kunne have gjort. Hvis du selv er en god sælger, skal du bruge alt din tid på at være en god sælger og lade andre lave arbejdet for dig. Hvis du er god teknisk, så skal du finde en, der kan lave arbejdet for dig. På den måde øger du dine muligheder for at få mere vækst og dermed tjene flere penge. Herudover er der flere gode råd på vores side.