Type to search

Gode råd til at komme i gang med din webshop

Erhverv

Gode råd til at komme i gang med din webshop

Share

Selvom du har den bedste idé til et genialt koncept, er det ikke altid det er lige nemt at komme i gang med at åbne en webshop, da alt teknikken godt kan virke skræmmende hvis man ikke er særlig teknisk. Det er dog langt nemmere at komme i gang med en webshop end du måske lige tror, derfor har vi samlet nogle gode råd til dig, så du kan komme godt i gang.

Før du laver selve shoppen

Før du overhovedet bør gå i gang med at tænke på den tekniske bag din butik, er det en rigtig god idé at du sørger for at have styr på dine leverandører og en indløsningsaftale. Sørg for at du har fundet en leverandør der producerer dit produkt præcis som du vil have det. Uden den rigtige leverandør kan du være nødsaget til at skifte kort tid efter opstart og det kan skabe problematikker du helst vil være foruden under opstart. Det er dog også relevant at lede efter en leverandør der tilbyder mere end bare en god pris, det kan være relevant, ved dyre produkter, at finde en leverandør der stiller mere end 1 års garanti så du ikke ender med at sidde med regningen når det er leverandørens fejl.

hvis dine kunder skal kunne betale med kort, så du kan få penge i lommen, er det nødvendigt at have en indløsningsaftale med NETS, PayPal eller DIBS. Der findes dog mange andre leverandører af indløsningsaftaler, du skal bare finde den der passer bedst til din shop og marked. Behandlingstiden kan sagtens være flere måneder, så sørg for at få aftalen på plads i god tid

Det tekniske behøver ikke være teknisk

Når du har styr på en leverandør og indløsningsaftale, er det en rigtig god idé at sørge for at få styr på selve webshoppen, det behøver ikke at betyde at du skal skrive mange koder, faktisk er det meget nemmere. Der findes virksomheder der lever af hosting, og gennem disse kan du meget nemt sætte WordPress op på din hjemmeside, som er den langt nemmeste løsning. WordPress giver dig muligheden for at prædefineret tema, som dikterer hvordan din hjemmeside kommer til at se ud, du har dog mulighed for en del ændringer i temaet. WordPress er langt den nemmeste måde at sætte en hjemmeside op på for dem der ikke har tid til at lære at kode en hjemmeside, eller penge til at hyre nogen.

Det er selvfølgelig ikke nok at sætte hjemmesiden op med WordPress, der er skal også en shop-del til for at du kan tjene penge. Der findes mange shopløsninger på nettet der integrerer perfekt ind i WordPress. De har selvfølgelig mange forskellige funktioner, og du bør bruge tid på at finde den helt rigtige løsning til din shop og produkt.

Skaf den manglende finansiering

Det kan være der mangler nogle penge på kistebunden for at komme i gang, og det er ikke sikkert du har mulighed for at tage et lån i banken, men der findes mange andre veje til at komme i gang. Du kan ev.t finde en partner som du kan starte op sammen med, der kan ligge den manglende kapital. Der er dog mange der ikke har lyst til at starte med en partner, da de ofte gerne vil tage denne rejse selv, og for dem er der mulighed for at tage et lån som ikke er gennem banken, du kan læse meget mere om det på Fair-laan.dk.