Type to search

Guide: Find lækre accessoires, og understreg din personlige stil

Diverse

Guide: Find lækre accessoires, og understreg din personlige stil

Share

Smykker og accessoires findes ofte i hobetal hos de fleste kvinder. Kigger vi i vores smykkeskrin, er det nemt at blive nostalgisk, fordi vi har mange minder forbundet med hvert enkelt smykke. Måske fordi vi har fået dette armbånd i gave til en særlig lejlighed, eller fordi vi husker en rejse, hvor vi købte de her helt særlige øreringe på et lokalt marked. Der er mange minder forbundet til vores smykker.

Understreg din personlige stil

Der følger ofte også en god historie med til de her personlige accessoires – hvilket også gør dem til et værdifuldt eje. Det bliver en sammensmeltning af barndomssmykker, arvestykker, ferie fund og gaver fra gamle kærester. Når vi kigger igennem gamle fund, gaver og køb, er det næsten som at kigge på gamle billeder. Læs med her, og få et par fif til din brug af accessoires.

  • Par dine tidløse og klassiske smykker med dine sjove og personlige fund.

  • Pas på dine smykker. Hav evt. en lille pung med til øreringe, armbånd eller noget andet. På den måde bliver de ikke væk i tasken, fordi du tænkte, du ville være lidt ekstra fin.

  • Tilføj lidt kvalitet til dit repertoire af smykker. Det bliver lidt irriterende i længden, hvis man oplever, at smykkerne går i stykker pga. dårlige materialer og håndværk.

  • Gem dine smykker. De har mange sjove historier knyttet til sig.

Du kan f.eks. hente inspiration hos det danske smykkebrand Enamel, der formår at sammensmelte det klassiske og nostalgiske med en let ’luksusfeel’. Prisen kan de fleste her være med på. Få inspiration til at kombinere dine personlige accessoires på Pinterest, Instagram eller hos dine foretrukne modeblogs. Brug lidt tid på det. God fornøjelse.