Type to search

Har du flere kviklån? Få dem alle samlet i ét samlelån

Lånemuligheder

Har du flere kviklån? Få dem alle samlet i ét samlelån

Share

Der er mange tusinde danskere, der hvert år optager lån på nettet. Nogle kan godt styre det, mens andre ender med at optage flere lån, stifte gæld og tilmed stå i en situation, de ikke selv ved, hvordan de skal komme ud af. Hvis du er én af de personer, der har optaget flere kviklån og nu har svært ved at administrere din gæld, så du kan afdrage på dem alle?

I så fald er det en oplagt idé, at du leder efter et såkaldt samlelån. Det er et lån, der giver dig mulighed for at samle alle din lån i ét. På denne måde er der kun én gældspost, du skal holde øje med, og der er kun ét lån, der løber flere renter og gebyrer på. Derfor er det også en god idé, hvis du har flere lån, du skal betale af på, da der er flere fordele ved det.

Ikke alle låneudbydere tilbyder samlelån

Det er endnu ikke muligt at finde samlelån hos alle udbydere. Det er et nyt tiltag, der er blevet introduceret af en række långivere, fordi de ønsker at kunne konkurrere med deres konkurrenter på flere punkter. Ved at tilbyde et samlelån, kan de reelt set stjæle nuværende kunder fra deres konkurrenter, så de samler alle deres lån og gæld hos dem i stedet.

Hvis det er noget, du har overvejet, så er det vigtigt, at du går struktureret til værks; præcis som skulle du optage et nyt lån. I og med, at der ikke er mange udbydere, der tilbyder et samlelån, så er det endnu ikke noget, der er helt så stor en konkurrence på, og derfor er det særligt vigtigt, at du får flere lånetilbud og sørger for at presse udbyderne mest muligt.

Des mere, du er i stand til at presse de valgte udbydere ned i pris, des mere kan du spare – og det kan blive til store beløb, hvis du har mange kviklån, du skal have samlet til ét. Da der kun løber én rente og ikke flere, så vil dit skyldige beløb ikke vokse nær så hurtigt. Samtidig er det nemmere at administrere én långiver, så du rent faktisk får afdraget.

Samlelån bliver større i fremtiden

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at samlelån bliver større i fremtiden. De mange låneudbydere har længe været på jagt efter en måde hvorpå de kan konkurrere mere med de andre udbydere – og det har de nu fundet. Ved hjælp af et samlelån, kan de – som tidligere nævnt – direkte stjæle kunder fra andre låneudbydere og samle deres gæld hos dem.

Hvis du endnu ikke har brug for et samlelån, men i fremtiden tænker, at det kunne være en fordel at samle alle dine lån ét sted, så bør du være opmærksom på, at det er et marked under hastig vækst, og derfor vil der også kun komme flere og flere til, der tilbyder denne mulighed – selv de danske banker har faktisk et tilbud, der minder meget om dette.