Type to search

Har institutionen brug for mere plads?

Erhverv

Har institutionen brug for mere plads?

Share

Børn har brug for masser af plads til at boltre sig på. Dette gælder naturligvis også, når de er i børnehave, vuggestue eller SFO. Derfor er det helt essentielt, at børnene har mulighed for fri leg og plads til at kunne lade fantasien vandre, når de bliver passet, mens forældrene er på arbejde.

Gode rammer er derfor alfa og omega i en institution. Men i rigtig mange kommuner er antallet af børn i børnehaven og de andre institutioner meget svingende, hvorfor det kan være svært at sørge for, at der altid er nok plads – eller at der ikke er for meget plads.

En god løsning til at komme denne udfordring til livs er at bygge pavilloner på institutionens grund. Disse smarte pavilloner er nemme at bygge, og uanset hvad I har brug for i institutionen, så kan I få en pavillon, der passer ind i jeres såvel som børnenes behov.

En midlertidig såvel som permanent løsning

Da børnetallet i de forskellige institutioner er så svingende, er det derfor ikke altid nødvendigt at have masser af plads. Og i andre perioder er der masser af børn i institutionerne, og dem skal der selvfølgelig være plads til, når det er nødvendigt. Det praktiske ved pavilloner er, at lige så nemme de er at sætte op – lige så nemme er de at tage ned igen. På den måde kan byggeriet nemt følge med udviklingen i institutionerne.

Er uheldet ude, og bliver institutionen ramt af eksempelvis skimmelsvamp, oversvømmelse eller noget helt tredje, der gør, at lokalerne ikke længere kan bruges, kan en midlertidig pavillon også danne ramme om institutionens hverdag, indtil reparationerne i de originale lokaler er færdige.

Men en pavillon er ikke kun en midlertidig løsning. Ved du, at der for fremtiden kommer til at være flere i institutionen, eller er der generelt bare mangel på plads? Så kan en pavillon også være en praktisk og permanent løsning, der bliver bygget med udgangspunkt i institutionens behov. Så uanset om I har behov for et nyt køkken, en kantine, et nyt legerum eller noget helt fjerde, så kan det hele lade sig gøre.