Type to search

Hold styr på det hele med sorteringskasser

Diverse

Hold styr på det hele med sorteringskasser

Share

Kender du det, når du har mange småting, som begynder at hobe sig op i skuffer, på skrivebordet eller i værkstedet? Det kan være skruer, synåle eller måske småting, du samler på. Det bliver hurtigt uoverskueligt, og før du ved af det, så mangler der et eller andet. Det er især ærgerligt, hvis det er noget, du er meget glad for. Og der er ikke noget værre eller mere typisk end at mangle lige den skrue eller nål, du har brug for lige nu. Der er hurtigt og billigt råd for problemet. Sorteringskasser. Kasserne sørger for, at du har et fast sted, hvor tingene ligger trygt. Der kommer styr på sagerne. Derudover er de også en måde, du kan præsentere ting på, uden at du behøver at finde dem frem enkeltvist. Der er gennemsigtigt låg på, så de kommer til at ligge helt samlet med klart gennemsyn, så både du og andre kan se, hvad der er inde i sorteringskasserne.

Ordensmenneskets bedste ven

Der er ikke en manual, der bestemmer, hvilke ting, der må komme i en sorteringskasse. Tværtimod handler det om at holde orden i ting, som hurtigt kan blive væk. Det kan være alt muligt, du kommer i sorteringskasserne. For eksempel:

  • Skruer og søm kan du lægge i sorteringskasserne, så du altid ved, hvor de forskellige er, og så du har dem ved hånden, når du skal bruge en bestemt.
  • Synåle er oplagte at putte i sorteringskasser. De er små og kan hurtigt ryge fra sofabordet og ned i tæppet, hvis du har syet ved sofabordet. Knapper er et andet bud i håndarbejdsverdenen, for de er også små og smutter hurtigt væk.
  • Blink og kroge skal være på plads, når du smutter ud til søen. Du vil ikke mangle dit bedste grej, når du står derude.
  • Værdigenstande. Det kan være, at du har samlet på nogle bestemte ting, du gerne vil præsentere pænt og bevare dem. Sorteringskasser sørger for, at sagerne ligger trygt og præsentabelt. Det er lettere at finde en kasse frem end tyve enkelte ting, som du gerne vil vise.