Type to search

Hvad er en bookmaker?

Tips og tricks

Hvad er en bookmaker?

Share

En bookmaker er typisk et selskab, men kan også være en enkel privatperson, der udbyder væddemål – typisk i forbindelse med sport. I dag siger man dog, at man nærmest kan oddse på alt; lige fra sangkonkurrencer til TV-shows til royale begivenheder.

Hvor finder man en bookmaker?

Netop fordi det er blevet så populært at oddse, er der også mange bookmakere at skulle sortere imellem. Bookmakers kan godt føre fysiske butikker, men de fleste benytter sig nok af internettet, når de leder efter en god bookmaker.

Når man skal spille online, er det typisk, at man skal opskrive sig som bruger på et site. Dette kan typisk undgås i de fysiske butikker – hvorfor nogle vælger at indgå i deres væddemål dér.

Vi mener alligevel, at det er lettere at skabe sig et godt overblik over bookmakers, hvis man forsøger at gøre dette online. Det er fx vigtigt, at du læser alle regler og vilkår igennem, inden du skriver dig op som kunde et sted. Samtidig er det vigtigt, at du får en fornemmelse af, om bookmakeren virker professionel.

Der er også de, der vælger at have flere bookmakers, til flere forskellige spilleformål. Det kan også blive nødvendigt, hvis en bookmaker ikke har et bredt nok udvalg. Det er vigtigt, at du finder en bookmaker, der passer til dine behov og dit spillemønster.

Når det ikke er sjovt længere

Der er desværre flere oddsere, der oplever problemer med ludomani. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvis du begynder at blive interesseret i odds-verden.

Spillet kan komme til at tage så meget overhånd, at venner, familie og økonomi nedprioriteres til fordel for spillet. Man bliver afhængig af den lykkefølelse, det giver en, når man vinder et væddemål. Mange ludomaner kan godt selv se, at de spiller for meget og på for store bekostninger, men har ikke viljen til at stoppe.

Men det er sjældent, man finder en fornøjelse, der ikke kan have konsekvenser. Der er fx også nogle, der ikke kan håndtere at indtage alkohol, mens andre kan gøre det med nydelse. Det er det samme med odds. Det er ikke for alle, men man skal heller ikke afskrive det som underholdning, fordi andre oplever problemer med det.