Type to search

Hvad er SEO?

Erhverv

Hvad er SEO?

Share

SEO betyder: søgemaskineoptimering. Men hvad er det så? I korte træk kan det siges at være den del, der er afgørende for, at dine kunder kan finde dig på Google. Det er nemlig de færreste potentielle kunder, som gider at trykke sig frem til side 10 for at finde dig. Det er faktisk oftest kun side 1-2, potentielle kunder kigger på. Derfor kan SEO altså være altafgørende for at dit website får øget trafik og dermed konverteringer.

Med en SEO-specialist udvælges der en række ord, som passer på din virksomhed, som samtidig vil øge din virksomheds chancer for at komme først på Google. Der er dog en del flere faktorer, der spiller ind. Derfor er det utroligt fordelagtigt, at du vælger et SEO-bureau, som også agerer full service. På den måde, bliver der set på alle aspekter, sådan så der kommer et sammenhængende og troværdigt udtryk, når potentielle kunder finder dit website. SEO handler nemlig også om troværdigheden af dit website – i forhold til de krav Google har sat. Og det er her SEO-specialisten hele tiden holder sig ajour, for at dit website hele tiden overholder kravene og kan rykke op på side et på Google.

SEO kan være afgørende

Med et SEO-bureau, som faktisk kan meget mere end det, er du et kæmpe skridt på vejen mod at øge synligheden for din virksomhed, og samtidig sikrer du i højere grad, at de besøgende som kommer ind på dit website, også er relevante, potentielle kunder – da de har søgt på noget, som dit website tilbyder.

Vi har et SEO-bureau, som også agerer full service, sådan at du er helt sikker på, at du får den bedste og mest dybdegående service.