Type to search

IPhone tilbehør til enhver smag

Lånemuligheder

IPhone tilbehør til enhver smag

Share

Står du og mangler noget tilbehør til dine Apple produkter? Så er der hjælp at hente hos Lowcost.dk. Her finder du et stort udvalg af tilbehør til iPhones og andre Apple produkter. Ikke nok med at alle iPhones helt ned til iPhone 5 er repræsenteret, så har de også tilbehør til stort set alle IPad modellerne og til din MacBook. De forhandler en masse billigt iPhone tilbehør, men en ting der specielt er værd at nævne er, at der er gratis fragt på alle panserglas og at der ved køb af et panserglas, gives gratis fragt på hele ordren.

Der findes en masse forskelligt tilbehør til iPhone, iPad og MacBook. Fx findes der i dag beskyttelsesglas, tilbehør til bilen, covers, trådløse opladere og USB kabler. Det kan hurtigt komme til at virke lidt som en jungle, men ved at købe dit IPhone tilbehør online, kan du hurtigt få et overblik. Her er alt tilbehøret typisk inddelt i kategorier, som gør det nemmere for kunden at finde rundt på hjemmesiden. Hos Lowcost er alle de forskellige Apple produkter faktisk også delt op efter, hvilken model du mangler tilbehør til – det er alt i alt super ligetil og der er garanti for, at du finder noget som du synes er spændende.

 

Stort udvalg af beskyttelsesglas

Hos Lowcost har de, udover det store udvalg af iPhone tilbehør, også et stort udvalg af beskyttelses-glas. De har 5 forskellige modeller, hvor nogle af de 5 typer også har forskellige varianter.

 

Small size / Plain: Dækker den flade front på iPhonen. Dette beskyttelsesglas er en fordel, hvis du bruger et cover der dækker rundt om telefonens kant.

 

Anti spy / Privacy: Dette beskyttelsesglas er mørkere end et almindeligt beskyttelsesglas. Det har nemlig en funktion, som gør, at folk der står ved siden af dig ikke kan se hvad der er på din skærm.

 

3D full size: Dækker hele front skærmen på iPhonen. Glasset har en tynd og smart farvet titanium kant, der giver din iPhone et smart look. Dette beskyttelses glas fås i mange forskellige farver. Det er robust og mere holdbart end det almindelige beskyttelsesglas.

 

4D full size: Dækker hele frontskærmen på iPhonen. Her er titanium kanten bred og kan igen fås i mange forskellige farver.

 

5D full size: Dækker hele front skærmen på iPhonen. Denne type beskyttelsesglas har også en tynd titanium kant, som kan fås i forskellige farver.