Type to search

Iværksætter på budget

Privatøkonomi

Iværksætter på budget

Share

Det er bestemt muligt at starte en virksomhed op, selvom man ikke lige står med en overflod af penge. Her kommer et par gode råd til den, der brænder for iværksætteri, men ikke har alt for meget på lommen.

 

Arbejd hårdere end de andre

Alt andet lige, vil du kunne udrette mere, hvis du arbejder mere, og man siger jo, at tid er penge. Derfor vil man hurtigere kunne få et firma op at stå, hvis man investerer mere af sin egen tid i det. Hvis du selv sætter dig ind i ting, som andre måske bare havde betalt en specialist for at gøre, er det også penge sparet, men det koster i tid. Især på pr-fronten er der penge at spare, hvis man gør arbejdet selv.

 

Brug alt, der står gratis til rådighed

Hvis man for eksempel vælger selv at stå for sin marketing, findes der er langt billigere, ja faktisk et gratis, alternativ til tv-reklamer og lignende. Man kan faktisk bare lave opslag på diverse sociale medier, måske kan man få sine venner til at dele det. Noget andet, der virker for mange er at lave konkurrencer på for eksempel Facebook. Her kan man (næsten) gratis få en masse opmærksomhed rettet til sin side. Tit er det eneste det koster en enkelt kopi af sit produkt. På nettet kan man også gratis finde sider, der gør det muligt og nemt at lave sin egen hjemmeside – helt gratis!

 

Begynd at omsætte

Faktisk behøver man ikke være helt færdig med alting, før man begynder at sælge sit produkt til kunder. Selv hvis ikke man har et fuldstændig færdigt produkt, kan man måske få nogle kunder til at forudbestille et eksemplar, hvis man har haft succes på en messe eller lignende, og så snart pengene begynder at tikke ind på kontoen, har man mere at investere, og derfor vil det gå hurtigere med at nå derhen, hvor man gerne vil ende.

 

 

Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *