Type to search

Kom i gang med at male

Diverse

Kom i gang med at male

Share

Du har fået en ny ide – du vil gerne begynde at male. Det at starte med at stryge første penselstrøg mod lærredet til det sidste strøg rammer kan være ren terapi. Malingen skaber fordybelse og udfoldelse af kreative ideer. Når du maler, kan du male et billede, som du har haft i tankerne, eller du kan være spontan.

Det er et projekt

  • Når du påbegynder at male, kan det allerede fra starten betale sig at investere i det. Du vil opleve, at kvaliteten hænger sammen med prisen, og køb derfor god kvalitet.
  • Der findes forskellige slags maling, og du skal finde ud af, hvilken slags maling, som passer til dit malerprojekt. Sæt dig ind i din bil, tænd for bilradioen og kør hen til den nærmeste butik, hvor du kan købe malingen.
  • Farverne og farvesammensætningen kan være værd at vide om inden, du starter med at male. Farvesammensætningen er betydelig vigtig alt efter, hvilken stemning, du ønsker at skabe.
  • Du kan finde inspiration til, hvad du kan male på nettet.

Du bliver ikke en kunstner til at male første gang, du prøver. Det kræver øvelse, da maling er en færdighed, som du skal tilegne dig. En færdighed kræver tid og tålmodighed, og du kan risikere, at du skal male den samme ting flere gange for at opnå dit ønskede resultat.

Mal til folk, som du holder af

Et maleri er personligt idet, at du ikke kan lave præcis det samme maleri flere gange. Du kan derfor male et maleri til en god ven eller et familiemedlem. Enten som en gave for at fortælle, at du holder af dem, eller i anledning af deres fødselsdag. Tænd for bilradioen, så Det er slut med kedelige køreture, med et godt anlæg i bilen, og kør afsted. Når de ser maleriet, vil de blive glade, da det også er en gave lavet med hjertet.