Type to search

Kom ud over landets grænser med dit produkt

Erhverv

Kom ud over landets grænser med dit produkt

Share

Hvis din virksomhed og produkt har stor succes i Danmark, kan det være, at det skal ud over landets grænser. Det kan virke meget skræmmende at skulle lancere sit produkt i udlandet, men det kan sagtens lade sig gøre. Det kræver dog meget arbejde, fordi der er mange ting at sætte sig ind i. Men hvis du virkelig vil det, så kan du godt.

Målret produktet

Når du skal have et produkt til udlandet, er det første du kan gøre at tilpasse produktet til det nye land. Det kan være at du skal rejse til landet, for at finde ud af deres vaner, eller også kan du finde en fra landet som du kan spørge.

Når du målretter dit produkt, skal du også sørge for, at teksten på emballagen er skrevet på det rigtige sprog. Hvis du selv har udfordringer med sproget, kan det være en fordel at hyre et oversættelsesbureau. De kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige formuleringer, som passer til det land, som produktet skal lanceres i.

Du skal også overveje, hvilket land du gerne vil have dit produkt i. Det kan være en god ide at starte med et land, som ligner Danmark. For så kender du målgruppen bedre.

Find nogle samarbejdspartnere

Når du skal have dit produkt til udlandet, er samarbejdspartnere næsten uundværlige. De kan hjælpe dig med alt muligt. De vigtigste samarbejdspartnere, er de butikker, som skal forhandle dit produkt. Det er nemlig dem, som er grundlaget for hele din virksomhed. Hvis de ikke sælger noget, tjener du heller ikke nogen penge.

Derfor er det vigtigt at have et godt forhold til butikkerne. Hvis du synes, at det lyder besværligt med butikker, kan du også lave en webshop. Hvis du får den oversat til andre sprog, bliver den lettilgængelig for andre lande.