Type to search

Kuglepenne med logo klarer skrivearbejdet.

Erhverv

Kuglepenne med logo klarer skrivearbejdet.

Share

I et produktivt miljø, bliver der hele tiden skrevet ting ned. Huskesedler, salgsinformationer, kontraktunderskrifter og alt mulig andet. Der bliver brugt blæk, når der bliver handlet, fremstillet og udviklet nye idéer. Faktisk er kuglepennen næsten uundværlig, selvom de fleste arbejdspladser bruger computere til størstedelen af skrivearbejdet. For en kuglepen er altid lige ved hånden, og det kan man ikke erstatte. Ved at bruge kuglepenne med logo fra topsupplies.dk har du ikke bare altid et glimrende skriveværktøj ved hånden. Du har din virksomheds logo, og det kan vise sig at bringe meget merværdi med sig, fordi det både afføder en professionalisme og kan give gratis reklame.

Stolthed på skriveværktøjet

Når du bruger en kuglepen med logo, så er der ingen vej udenom, hvad du repræsenterer. Det er en form for uniform i den forstand, at du hele tiden bliver mindet om, hvad og hvem du arbejder for. Det kræver en vis stolthed at sætte sit logo på sine ting, men det er den stolthed, du gerne vil have i forbindelse med dit arbejde. Den stolthed betyder nemlig, at du sætter en ære i dit arbejde, og det smitter af på både medarbejdere og dine kunder. Det får dig til at fremstå som en seriøs partner og kollega, der arbejder i virksomhedens interesse.

Udnyt gratis reklame

Kuglepenne med logo er i sagens natur også en måde at vise dit logo frem på. Det er nemlig ikke kun i din virksomhed, kuglepennene bliver brugt i stor stil stadigvæk. Ved at give en kunde en håndfuld kuglepenne med logo eller ved at uddele dem til en messe, så er dit logo lige pludseligt kommet vidt omkring. Når en medarbejder i en anden virksomhed sidder og overvejer, hvem der skal klare et stykke arbejde, noterer de måske de bedste kandidater med en kuglepen med dit logo på. Det er god reklame.