Type to search

Lån penge til din drøm

Lånemuligheder

Lån penge til din drøm

Share

Som ny iværksætter kan det hurtigt komme til at knibe lidt med kapitalen i starten. Tit har iværksætteren arbejdet nok til at have råd til at få en idé udbygget en del, men tit mangler man penge til at gøre en masse reklame for sit produkt, ansætte flere folk, købe de nødvendige maskiner for at gå skridtet videre eller noget helt fjerde. Derfor er det smart, at man kan låne sine penge.

 

Lån penge i banken

Som oftest vil det bedste at gøre være at låne penge til sit firma i banken. Her kræver banken imidlertid, at du har en solid kundebase, måske at du allerede er ved at have grønne tal på bundlinjen, at du kan stille sikkerhed på den ene eller den anden måde. Faktum er, at banken vil være fuldstændig sikre på, at de får deres penge tilbage. Det er selvfølgelig mange og måske høje krav, men til gengæld kan de så også tit tilbyde større lån og billigere renter.

 

Crowdlending

Alternativt kan man gå til forbrugerne selv via firmaer, der gør sig i det såkaldte crowdlending. Det betyder altså, at man via et firma spørger om et lån, der så videre spørger deres ”crowd” (ganske almindelige forbrugere, der er medlem af denne udlånsvirksomhed), om de vil investere i den pågældende idé. I og med at forbrugerne investerer deres egne, private penge i en up-start, er det vigtigt, at man som selvstændig kan sælge sit firma godt. Man skal kunne tale til de enkelte forbrugere og få dem til at føle, at de vil være en del af din virksomhed.

Ulempen ved denne type lån er, at renten ofte vil være højere og især, hvis man ikke betaler i rette tid. Det, at renten er højere, skyldes selvfølgelig, at crowded, der investerer, løber en ret stor risiko og ikke har råd til, at det slår fejl på samme måde, som banker har det.

Previous Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *