Type to search

Nem guide til udskiftning af HP blækpatroner

Tips og tricks

Nem guide til udskiftning af HP blækpatroner

Share

For mange kan det at skifte blækpatroner være så nemt som at børste sine tænder. Men måske har du ofte problemer med, at printeren ikke printer, når du lige har installeret en ny blækpatron. Eller også er farverne anderledes end på tidligere udskrifter, eller flyder måske sammen og er uskarpe.

 

Her er en simpel step-by-step guide til dig, der gerne vil have et par gode tips på vejen. Da der findes mange forskellige typer af HP-printere og blækpatroner, er dette mest af alt en guide til de overordnede ting, du skal være opmærksom på.

 

4 nemme steps til ny flot printeroplevelse

 

 1. Fjern den gamle blækpatron.
  Nogle printere skal være tændt for at printerpatronholderen placeres i midten af printeren. Sluk efterfølgende printeren og tag den eller de gamle blækpatroner ud.
 2. Den nye patrons opbevaringsbeskyttelse fjernes.
  Fjern det lille stykke plastik eller tape, der beskytter den nye blækpatrons hoved for at sikre, at patronen kan udskrive.
 3. Indsæt den nye printerpatron
  Den nye printerpatron sættes i, klikkes på plads, printerens låg lukkes og printeren kan tændes igen. Oplever du, at farverne er lidt anderledes, end de plejer, kan forklaringen være, at du har valgt en anden producent af patronerne end tidligere.
 4. Kør printerens renseprogram
  Renseprogrammet finder du typisk ved at gå ind i printerens menu. Efter renseprogrammet bør du udskrive en testside, så du er sikker på, at printeren er klar til brug. Printer din printer ikke, bør du tjekke, om printerpatronen sidder, som den skal eller forsøge at køre renseprogrammet igen.

 

Er din HP printer løbet tør for blæk?

Står du pludselig og skal udskrive nogle vigtige dokumenter, der skal afleveres om et par dage og er din HP printer løbet tør for blæk? HP blækpatroner kan nemt og hurtigt købes på nettet –  du skal blot sørge for at bestille før klokken 17 på alle hverdage. På hjemmesiden kan du finde både originale og kompatible blækpatroner af høj kvalitet til din HP-printer.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *