Type to search

Øg omsætning ved at passe på dine ansatte

Diverse

Øg omsætning ved at passe på dine ansatte

Share

Det er blevet in at passe på sine ansatte. Både fordi det er det rigtige at gøre, men samtidig også fordi din virksomhed kan spare mange penge ved at gøre det. Dette øger din indtjening. Men virksomheden kan også øge sin omsætning ved at passe på sine ansatte.

Det kan de på følgende måde:

  • Færre arbejdsskader betyder, at I ikke skal opleve nye ansatte.
  • Ansatte, der aldrig fejler noget, har højere kompetencer.
  • Alle har lyst til at arbejde for din virksomhed.

Derfor investerer virksomheder mange penge i at passe på deres ansatte. På den måde kan de effektivt cutte med på sygedage osv. Man vil gøre alt for at undgå arbejdsskader, derfor har de fleste virksomheder i dag en trappemaskine.

Undgå stress

Den største omkostning for de fleste virksomheder er stress. Når dine ansatte bliver ramt af stress, skal du oplære en ny person til at gøre den stress-sygemeldtes job. På den måde mangler du i en kort periode to personer til jobbet. Den som er væk med stress og den som skal oplæres.

Samtidig kan den nye person ikke bare overtage alle opgaver fra dag 1. Så stress betyder, at din virksomhed mister penge.

Derfor er det vigtigt, at I får styr på stress ved at undgå det for enhver pris.

Undgå arbejdsulykker

Hvis din virksomhed kan undgå arbejdsulykker, så vil alle have lyst til at arbejde for jer. Den bedste metode til at undgå arbejdsskader er ved at have det rigtige udstyr til tunge løft.

Hvis du ser, at en ansat løfter en tung kasse op ad en trappe, så er det vigtigt, at du stopper personen. Der er ingen grund til at risikere noget i dag, når virksomheden kan investere i en trappemaskine.

Samtidig findes der også maskiner, som kan gøre, at I ikke behøver at foretage tunge løft.