Type to search

Online-lån

Lånemuligheder

Online-lån

Share

Det er uhyggeligt nemt at få lov at låne penge online. I de fleste tilfælde er der kun få kriterier, der skal være opfyldt. Før det første skal man være fyldt 18 år. Det andet, og for det meste sidste kriterie, der skal opfyldes, er at man har en fast indkomst, men det behøver ikke nødvendigvis at være et job. Hvis man møder disse kriterier og søger om et lån, vil man i nogle tilfælde stå med det anmodede beløb nogle timer senere.

 

Fordele og ulemper ved online-lån som selvstændig

Den største fordel ved online-lånene er, hvor nemt og hurtigt det kan gøres. En af de mange hager er så til gengæld, hvor høj en rente man ofte er nødt til at betale. Derfor kan det tit svare sig som selvstændig at gå i banken og få en bedre aftale i stand. Imidlertid er problemet med dette, at banken tjekker dig efter i sømmene og skal vide akkurat, hvad pengene bruges til. Her bliver det så til en vurderingssag for banken: ”Kan vi få pengene tilbage, hvis vi låner dem ud, og de alle bliver smidt i en start-up?”.

Her viser fordelen sig ved online-lånene igen. Man behøver slet ikke at skrive, hvad man skal bruge pengene til og kan derfor låne dem uanset, hvor dårlig en salgstale man holder for sit produkt. For det kan jo godt være, at man har en god idé til et firma, og at man selv ved, at man kan starte et firma og få det godt i gang, men har svært ved at overbevise banken om det samme. Og faktisk kan man i enkelte tilfælde med online-lån låne pengene helt gratis. Det gælder især, hvis det drejer sig om mindre beløb, og man sætter en relativ kort tilbagebetalingsfrist – som regel mellem to uger og en måned.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *