Type to search

Reklamér på en pæn måde, uden at det bliver for åbenlyst

Erhverv

Reklamér på en pæn måde, uden at det bliver for åbenlyst

Share

Sidder du og er ved at koordinere et event, eller er du fordybet i, hvordan du kan udbrede budskabet om din restaurant eller cafe? Eller er du i gang med en helt tredje ting, hvor det kræver, at du skal finde en måde at reklamere for dig eller din virksomhed på, uden at det bliver for åbenlyst og stadig er pænt og nemt? Skilte – specielt A-skilte – er en nem og pæn løsning, der hverken kræver for mange summer penge eller for lang tid at lave. Du kan nogle steder få hjemmesiden til at lave det for dig.

A-skilte: den pæne og nemme reklameringsform

A-skilte er en simpel måde for dig at reklamere for dig selv eller din virksomhed på. Som navnet antyder, er skiltet formet som et A. Det er altså to plader, der er sat sammen i toppen, og som står på to ben. Pladerne kan du få i forskellige slags. Du kan f.eks. få plader, hvor dit motiv eller din reklame er trykt deri. Du kan også få dem helt blanke med en form for magnetisk plastiklomme, så du selv kan sætte reklamer eller billeder deri. Det er en god mulighed at vælge, hvis du har behov for at kunne skifte dem.

Motiv og reklamer- ikke det eneste forskelligt

Udover de motiver og reklamer du kan vælge at sætte i, så kan du faktisk også vælge, hvilken farve metalbenene og rammen skal have. Det er for det meste kun muligt at få dem i metalliske farve eller træ farver. Men et A-skilt er altså både simpelt, pænt og en måde at reklamere for dig selv eller din virksomhed på, uden at det virker alt for åbenlyst. For vi bliver hver eneste dag bombarderet med reklamer, så man til sidst bliver helt træt. Det kan du undgå med et A-skilt.