Type to search

Renovér kontoret og få et mere produktivt miljø

Erhverv

Renovér kontoret og få et mere produktivt miljø

Share

Når folk arbejder et sted, som ikke lader dem have et godt arbejdsmiljø, så kan man heller ikke forvente, at produktiviteten er i top. Man kan heller ikke forvente, at engagementet er til stede hos alle, hvis de ikke er glade for rammerne omkring deres arbejde. Det kan man dog gøre noget ved, hvis man renoverer kontormiljøet og derved laver en god grobund for et super godt arbejdsmiljø. Her er et par ting, som man kan gøre i første omgang, og så kan man altid arbejde sig videre derfra.

Lys, planter og farver

Vi har det bare bedre, hvis vi har mere sollys i vores arbejdsmiljø. Man får produceret mere D-vitamin, sollyset hjælper mod vinterdepressionen og et lysere lokale har bare en bedre stemning end et totalt mørklagt lokale. Man kan derfor med fordel få lagt et par nye vinduer ind eller spørge en arkitekt, hvordan man få udnyttet lyset bedst muligt. Man kan også introducere nogle farverige planter, som kan give et bedre indeklima og give følelsen af liv på kontoret. Man kan med fordel vælge nogle planter, der producerer meget ilt og har mange farverige blomster. Man kan også give sig i kast med en større renovation.

Når du skal lave en større renovation

En større renovation kunne for eksempel være at skifte gulvet ud med noget mere hjemligt som et trægulv. Hvis man kan få kontoret til at føles som et andet, hyggeligt hjem, så er man kommet rigtigt langt. Disse renovationer er desværre som regel ret dyre, men det behøver ikke stoppe en. Uanset hvad man vælger, så er det vigtigt at rådføre sig med sine medarbejdere, for det er jo dem, som skal arbejde på kontoret hele dagen, så det nytter ikke noget, hvis de er utilfredse. Hvis man får et bedre arbejdsmiljø, så er man et skridt tættere på en pænere bundlinje.