Type to search

Sådan indretter du din virksomheds kontorlokaler

Tips og tricks

Sådan indretter du din virksomheds kontorlokaler

Share

Langt de fleste virksomheden opererer fra en række kontorlokaler, dette er for mange hjertet af virksomheden og her al logistikken finder sted. Indretningen af disse lokaler er ikke altid nem, idet der er mange hensyn at tage. Her kan du læse mere om elementer du bør have i baghovedet når du starter indretningen.

Sørg for at sætte gardiner op for at skygge mod solen

Når du indretter dine kontorlokaler er det ekstremt vigtigt at du husker på at det er nogle lokaler dine medarbejdere dagligt skal færdes i. Af lige netop den grund er det også vigtigt at du tager nogle praktiske hensyn som del af din indretning.

Derfor er det blandt andet en god ide at få sat gardiner op, så dine medarbejdere ikke bliver generet af solen når de arbejder. Det behøver langtfra være mørklægningsgardiner som lukker alt lyset ude, men nogle søde lette gardiner er altid en god ide, så det værste lys blive skærmet. På den måde vil din medarbejder også kunne arbejde på sit kontor uden at blive forstyrret eller generet.

Tænk over at specielt receptionen bør være indbydende

Ikke nok med at du skal tage hensyn til dine medarbejdere når du indretter, er det også ekstremt vigtigt at du indretter med dine kunder i baghovedet. Når de træder ind af døren vil de alene ud fra indretningen danne sig et førstehåndsindtryk af jeres virksomhed.

Derfor er det især vigtigt at du fokusere på receptionen og det signal din virksomhed vil sende. Dette kan I gøre ved at arbejde med farverne, og selve dekorationerne. En mere stram indretning kan signalere seriøsitet og give kunden et indtryk af at i er professionelle. En hyggelig indretning får kunden til at føle sig tilpas og velkommen, derfor er det smart at prøve at finde en balance mellem disse to.