Type to search

Sådan kan du sikre din virksomhed mod cyber-angreb

Erhverv

Sådan kan du sikre din virksomhed mod cyber-angreb

Share

Data er den nye olie. Det ved Google, Facebook og Cambridge Analytica. Det betyder til gengæld også, at kriminelle kan få meget ud af at stjæle virksomheders data for at give det tilbage mod en løsesum eller misbruge det på anden vis. Det kan man dog til gengæld afværge på en relativt nem måde, hvis man får et eksternt firma til at sørge for ens cyber-sikkerhed. Det medfører en god del sikkerhed og det er ganske rart, fordi man kan fokusere på mange andre ting.

Hvad får man for pengene?

Når man køber it-sikkerhed hos et andet firma, så slipper man for selv at skulle bekymre sig om det. Derfor kan man fokusere sin energi på det man er bedst til og på den måde få det bedste ud af sine evner indenfor sit valgte felt. Det er desuden også noget, som de fleste virksomheder har brug for. Det er nemlig helt op mod 64% af danske virksomheder, der har været udsat for cyber-angreb inden for det sidste år. Behovet er derfor tydeligt, men det kan være rigtigt svært selv at skulle overskue sin it-sikkerhed og derfor er det ikke noget, som bliver prioriteret af de fleste.

Hvor kan jeg få it-sikkerhed?

Når man som lægmand skal ud og have fat i it-sikkerhed til sit firma, så kan det være svært, fordi man ikke ved noget om faget og derfor ikke ved, om det er noget, der virker. Derfor kan det være en god idé at tage en snak med firmaet og man kan med fordel læse en smule om, hvad de kan tilbyde på deres hjemmeside, da det ofte er forklaret ret godt. Hvis du ikke føler, at du har styr på din it-sikkerhed, så kan du med fordel læse mere om det herog finde ud af, om det er noget for dig og dit firma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *