Type to search

Sådan virker e-væske

Tips og tricks

Sådan virker e-væske

Share

E-væsken i en e-cigaret er det, der i høj grad adskiller den elektroniske cigaret fra de almindelige tobakscigaretter. E-væsken er med til at skabe den dampsky, der giver følelsen af at ryge uden, man indtager de mange farlige giftstoffer fra tobaksrøgen. Derfor kan du med bedre samvittighed nyde den velsmagende damp fra e-cigaretten.

 

E-cigarettens væske hælder du ned i tanken på din e-cigaret, hvor den bliver optaget af en særlig form for vædet bomuld. Når du ryger på din e-cigaret, bliver bomudlet opvarmet af cigarettens varmeelement, hvorefter e-væsken fordamper og bliver til dampskyer. Og så smager det af lige præcis det, du selv har valgt. Find billig e-væskepå nettet hvis du ønsker at prøve noget forskelligt.

 

Propylene Glycol og Vegetabilsk Glycerin

Hvor normale tobakscigaretter indeholder mange forskellige giftstoffer, består e-væsken af to stoffer, der faktisk også kan findes i helt almindelige madvarer.

 

Propylene Glycol er en tyndtflydende, smagløs klar væske, der optager nikotin og den smag, du selv har valgt. Propylene Glycol er også med til at give følelsen af, at du ryger helt almindelige cigaretter, da den skaber den kradsende fornemmelse i halsen, du kender så godt fra tobakken. Ønsker du meget smag i din e-cigaret, skal du vælge en e-væske, der indeholder meget af denne væske.

 

Vegetabilsk Glycerin er den væske, der giver dig den tykke og fyldige damp. Du kan selv bestemme mængden af dette i din e-cigaret alt efter, om du ønsker større eller mindre dampskyer.

 

Nikotin og smag

Ud over de to ovenstående væsker, består e-væsken også af nikotin og aroma/smag. Her kan du igen selv bestemme. Smagene kan varerie i alt fra smag af slik til frugter og til smagen af tobak. Derudover kan du vælge en e-væske med alt fra intet til forholdsvis meget nikotin. Dette er en glimrende måde stille og roligt at trappe ned på ens nikotinforbrug, mens man stadig får følelsen af at ryge.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *