Type to search

Sådan finder du de perfekte vinterstøvler

Diverse

Sådan finder du de perfekte vinterstøvler

Share

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og måske er du på jagt efter de helt perfekte vinterstøvler. Læs denne guide, inden du kaster dig ud i et køb.

Tre tips til at finde de bedste vinterstøvler

  1. Når du skal vælge vinterstøvler, skal du først og fremmest overveje, hvad de hovedsaligt skal bruges til. Skal de kunne holde til en gåtur i sne og slud, eller skal du bare have dem på på kontoret? Det kan også være en fordel at have et par af hver, så du ikke ødelægger dine nye fine støvler på en sneboldkamp med ungerne. Du finder et stort udvalg af smukke vinterstøvler til fest og hverdag hos apair støvler.

  2. Vinterstøvler fås i mange forskellige materialer, og det er ikke kun lokket, der skal afgøre dit valg. Vinterstøvler i skind er smukke, men de kræver lidt pleje, og så er de ikke 100 % vandtætte. Du kan også vælge at købe vinterstøvler med en tex-membran. Det har den fordel, at materialet er vandtæt, og at det samtidig giver dine fødder mulighed for at ånde. Du kan også vælge et par støvler i kunstlæder. Dette materiale er hverken vandtæt eller åndbart, men det kræver heller ikke så meget pleje som ægte læder.

  3. Vil du sikre dig særligt godt med kulden, er det en god idé at vælge et par støvler med for. Her kan du vælge mellem uld-, bomulds- og fleecefor. Bomuldsfor er til mildt vejr, mens fleece er ideelt til det lidt køligere og uldforret er bedst, når vinteren og kuldegraderne rigtigt sætter ind.