Type to search

Sådan finder du de rigtige kitler til dit laboratorie

Diverse

Sådan finder du de rigtige kitler til dit laboratorie

Share

En kittel er en væsentlig del af et personligt beskyttelsessæt, officielt kaldet Personal Protective Equipment (PPE) og anbefales at bære i. Historisk set er den hvide kittel et nøgletegn og en visuel form for fagfolkene. Fortolkning af vigtigheden af ​​professionel labslitage skiftede igennem årene og ikke så langt blev betragtet som et tredje, yderligere valgfrit krav. Mens Sheri Sangji-sagen repræsenterer den alvorlige fejl ved denne holdning. En kittel kunne beskytte pigen mod døden. Sagen understregede rollen som kittel, som i mange tilfælde kan tjene som en livredder.

Den enorme række kitler er tilgængelig på markedet. Kitler fra bemærkelsesværdige mærker, f.eks. Kimberly Clark, Fisher Scientific, sælges i mange tilfælde af en pakke på 25 (i det mindste) uden en note om det anvendte stof eller en guide til deres størrelsesmålinger. Så vi vil gerne belyse kittelverdenen. Vi håber, at denne guide kan hjælpe dig med at finde laboratoriefrakke, som ville være beskyttende og behagelig.

Find ud af hvilke forhold der skal tages højde for

Den bedste måde at starte søgningen efter en god kittel, er ved at evaluere alle potentielle farer ved kemikalier eller biologiske materialer, der er tilgængelige for din direkte adgang på laboratoriet. For at gøre det, skal du bede en mere erfaren medarbejder om at lede dig gennem oplagringerne i laboratoriet og derefter diskutere med din vejleder om de nærmeste fremtidige arbejdsplaner og konsultere den officer, der er ansvarlig for sikkerheden i laboratoriet.

Forseglet eller komfortabel?

Sandsynligvis finder du hele listen over de mulige farer på en eller anden måde til stede i dit laboratorium. Det er bedre at koncentrere sig om de farer, der er mest muligt. Heldigvis fungerer fælles forskningslaboratorier med små eller mellemstore mængder stoffer. En forseglet kemisk beskyttelsesdragt på højt niveau kræves kun i tilfælde af større spild. Mens hverdagskitler, som man bærer ved mindre farer, skal være mere komfortable.