Type to search

Sådan gør du brug af haven i vinterperioden

Diverse

Sådan gør du brug af haven i vinterperioden

Share

I vinterperioden kan der være mange ting at se til. Eksempelvis er der jul og nytår, der skal holdes med familien, mens der derudover også er en masse julefrokoster og lignende, man skal deltage i. Ønsker du at gøre dit hjem indbydende overfor dine gæster, så er det en god idé både at kigge på din bolig men også på din have – der findes nemlig et hav af muligheder, når man også vælger at gøre brug af haven i vinterperioden til at friske ens hjem op.

Frostvenlige planter kan være en god idé til haven

Der er mange haver, der ser triste og grå ud i vinterperioden, og det kan der være mange grunde til. En af grundene kan være, at man sjældent tænker på sin have, når der er mørkt og koldt udenfor. Det hænger typisk sammen med, at man ikke har de bedste muligheder for at bruge haven, når solen ikke er fremme. Ønsker du dog stadig at gøre din have fin og indbydende, kan det være, at du skal have fat i frostvenlige planter. Frostvenlige planter kan nemlig give liv i din have, selvom I ikke kan opholde jer udenfor i den længere periode. Sørg for at passe godt på dine planter så de holder sig bedst muligt.

Lys haven op med lys

I vinterperioden bliver der hurtigt mørkt, hvilket kan betyde, at man sjældent bruger udendørsarealerne, og at man hurtigt kan komme til at glemme, at man egentligt har en have. Er du vild med vinter, og ønsker du at skabe en hyggelig stemning i din have, så kan du med fordel lyse haven op med lys. LED udendørsbelysning giver dig masser af muligheder for, at du kan lyse din have op, som du vil. Eksempelvis kan du sætte lamper op i indkørslen, eller måske skal der lamper på terrassen. Via linket finder du de mange muligheder.