Type to search

Sådan gør du flytning nemt

Erhverv

Sådan gør du flytning nemt

Share

Flytning er ofte et hårdt og tidskrævende arbejde. Man siger ”farvel” til et sted fyldt med minder, og ”hej” til et nyt sted, hvor man skal have skabt nye mindeværdige minder. Derfor er det vigtigt at gøre flytning, så nemt for sig selv som muligt.

Hvordan forbedrer jeg mig inden flytning?

Flytning kræver en masse arbejde og planlægning, da det ikke er noget, som man bare lige kan ordne på få timer. Det er derfor vigtigt, at du laver en plan over, hvornår de forskellige ting skal pakkes ned i flyttekasserne. Desuden er det vigtigt at tænke over, hvordan tingene pakkes ned. Hvis der er noget, som er sårbart og nemt kan gå i stykker, er det en god ide at være ekstra varsom, når du skal pakke det ned. Du kan bl.a. pakke det ind i nogle aviser eller bobleplast. Du kan eventuelt skrive på flyttekasserne, hvad der i. På denne måde er du opmærksom på, hvilke af kasserne, som er sårbare. Tag et rum ad gangen, og tag det stille og roligt.

Kan du få alle møbler og flyttekasser transporteret på en dag, eller kræver det flere dage? Hvad skal du transportere det i? Alle disse ting er bl.a. noget, som du skal forholde dig til og tænke over inden din flytning.

Transport

Ofte har man brug for flere hænder og et større transportmiddel til at kunne fragte alt ens interiør og flyttekasser hen til det nye sted. Hvor langt er der til den nye adresse, og kan du nøjes med en bil med anhængertræk? Hvis du har kørekort eller nogle af dine bekendte har, så kan I køre hen et sted, hvor I kan leje en trailer gratis. For mange er en flyttebil eller et Flyttefirma vejen frem, da dette er med til at gøre flytning nemmere, og samtidig er det tidsbesparende.