Type to search

Sådan kan du styrke medarbejdernes sammenhold

Erhverv

Sådan kan du styrke medarbejdernes sammenhold

Share

En god og holdbar virksomhed udgøres af mange forskellige ting. Det er naturligvis vigtigt, at man udbyder gode produkter og service til kunderne, for ellers bliver det svært at få økonomien til at løbe rundt. Men vækst i virksomheden opnås ikke kun ved fokus på mersalg og en mentalitet om, at de ansatte hver dag skal løbe hurtigere og hurtigere for at nå deres arbejdsopgaver. Det har tværtimod potentiale til at skabe en overdrevet stemning af konkurrence, der i sidste ende kan skade det psykiske arbejdsmiljø. Derfor kan du som virksomhedsejer komme rigtig langt ved at sørge for, at dine ansatte har det godt med hinanden – også uden for kontortid.

Lav jeres eget sportshold

Der er få ting, der kan skabe lige så meget sammenhold som sport. Ligegyldigt om I vælger håndbold eller fodbold eller noget helt tredje vil det næsten med garanti styrke jeres fællesskab – på banen er man jo nødt til at arbejde sammen, hvis man vil vinde over det andet hold. Der findes flere forskellige mindre turneringer, man kan deltage i, men det kan også være sjovt at dele jer op på selve arbejdspladsen, så de ansatte kan prøve at arbejde sammen i nogle andre konstellationer, end de er vant til. Forhåbentligt kan det også være med til at gavne samarbejdet og kommunikationen i dagligdagen på kontoret.

Få fat i jeres eget sportstøj

Hvis du får stablet et sportshold på benene, er du allerede kommet meget tættere på det gode sammenhold, men du kan løfte fællesskabet endnu mere ved at sørge for sportstøj, der er specifikt designet til virksomheden. Det er om noget med til at skabe holdånd, og det behøver heller ikke være besværligt at få lavet jeres eget tryk på sportstøj. Se stort udvalg af tøj med mulighed for eget logo eller tryk og beslut jer for, hvad der vil passe allerbedst til virksomheden.