Type to search

Sådan kan du tjene penge om vinteren

Diverse

Sådan kan du tjene penge om vinteren

Share

Hvis du er iværksættertypen, som godt kan lide at tjene dine penge sådan lidt rundt omkring, kan det være svært at tjene penge om vinteren. Om sommeren er mulighederne gode, og man kan slå græs i folks haver, sælge is eller arbejde i turismebranchen. Det kan dog være noget sværere at finde småjobs om vinteren. Det er dog ikke helt umuligt.

Arbejd udenfor

Man skulle ikke tro det, men det er oplagt at arbejde udenfor om vinteren. Det er fordi, at ingen andre gider det. Og derfor kan du tjene penge på det. Arbejde udenfor om vinteren, kan være mange ting. Det kan blandt andet være arbejde med sne.

Arbejde med sne er en bred betegnelse. En af tingene du kan lave, er at salte. Mange kommuner har folk ansatte til at salte, og mange mennesker vil også gerne betale for, at du salter. Du kan salte veje på den helt traditionelle måde, og tage salt op af en pose.

Men hvis du gerne vil satse mere på saltspredning, kan du købe en saltspreder. SnowEx Saltpredere er nogle af de bedste på markedet. Hvis du investerer i en saltspreder, kan du hurtigt blive kendt som ham med saltsprederen. Det kan være til din fordel, når du skal finde kunder.

Åbn en bod på et julemarked

Man kan ikke sige vinter uden at sige jul. Og julen er også en oplagt mulighed for at tjene penge. I julen kan du tjene penge på mange ting. Det kan f.eks. være på at have en bod på et julemarked. I din bod, kan du sælge mange ting.

Hvis du er god til et håndværk, ville det være oplagt at sælge nogle af dine hjemmelavede ting. Hvis ikke du er så god til håndværk, kan du sælge noget spiseligt. Det kan være æbleskiver eller glögg