Type to search

Sådan sikrer du din butik mod indbrud

Erhverv

Sådan sikrer du din butik mod indbrud

Share

Sådan sikrer du din butik mod indbrud

Er du butiksejer, og vil du gerne sikre din butik mod indbrud? Så kan det være en god idé at læse med her!

Videoovervågning

Videoovervågning er ikke bare smart, fordi du har mulighed for at fange en tyvs ansigt på kamera. Det kan også virke rent symbolsk over for tyvene, hvis de ser, at du advarer om videoovervågen i vinduet eller lignende.

Videoovervågning har derfor nærmest to funktioner. Det kan både virkelig forebyggende, da mange tyve fravælger at røve et sted med overvågning, men også efterfølgende, hvis der alligevel er nogen, som bryder ind og skal findes.

Alarmsystemer

Det er ikke nok at have overvågning, for overvågning fortæller dig ikke, når indbruddet er i gang. Det gør et alarmsystem til gengæld. Invester i et alarmsystem, der er tilknyttet vagtfirma, som kan rykke ud, hvis der er indbrud.

Ligesom det er godt at reklamere med, at butikken er overvåget, kan det være smart at reklamere med, at man tyveriforsikret. Dette kan gøres rimelig diskret ved at sætte et klistermærke i vinduet. Det gælder om at fortælle tyvere, at de ikke får noget ud af at røve din butik!

Fysisk beskyttelse med hegn

Hvis du er ejer af en butik, hvor I har mange varer til at stå ude foran butikken, så bør du investere i et butikshegn. Hegntyper som er gode til dette, betegnes oftest som byggepladshegn, men de er lige så fornuftige at bruge for butiksejeren, som de er for byggepladsarbejderen!

Et byggepladshegn kan fås med “anti-climb”-effekt, hvilket betyder, at maskerne (huller i hegnet) er mindre, så det er svært for en tyv at kravle over. Du kan desuden vælge at supplere dit hegn med forskelligt udstyr, så din butik og dine varer er bedst muligt beskyttet.

Vi foreslår, at du finder et professionelt hegnfirma til at rådgive dig i, hvilket hegn det er bedst at investere i for dig og din forretning. Det kan fx være, at dit hegn skal assisteres med en lås eller andet.

Vi mener dog også, at et hegn også (som med overvågningen og alarmsystemet) kan fungere rent symbolsk. Hvis din butik er hegnet ind, hvorfor så ikke finde et sted der er lettere at røve?