Type to search

Sådan sikrer I, at jeres virksomhed bliver en succes til messen

Erhverv

Sådan sikrer I, at jeres virksomhed bliver en succes til messen

Share

Forskellige messer er en rigtig god måde for jeres virksomhed at komme ud og få nye kunder på. Her vil der højst sandsynligt være rigtig mange mulige kunder, der leder efter lige præcis det produkt eller den service, som din virksomhed sælger. Men konkurrencen på en sådan messe er stor, og det gælder om at få kunderne til at gå over til din stand, og der skulle de så gerne blive overtalt til at købe produktet ved din virksomhed.

Standen skal være professionel – men den må gerne stå ud

Selvfølgelig skal jeres stand helst ikke ligne noget fra en kemimesse i 5. klasse – den skal gerne virke professionel, og få kunderne til at tænke, at I sælger et godt produkt. Men når det så er sagt, må standen gerne skille sig lidt ud, så det er jeres stand, kunderne først får øje på, og dermed nok også den første stand de går hen til. En af de ting du kan gøre for at sikre, at jeres messestand er unik og fremstående, er at finde en fed messevæg. Skab blikfang på jeres messestand med unikke messevægge, og hjælp jer selv på vejen mod at få flere kunder.

Send jeres absolut bedste talere

Det er vigtigt, at dem der står og promoverer jeres virksomhed, har styr på retorikken og det at tale overfor andre mennesker, der er interesserede i at købe noget, de tilbyder. Derfor er det en god ide at holde nogle workshops og nogle undervisningstimer i lige præcis dette, og så kan du få et overblik over, hvem der klarer sig bedst på de punkter. Så er det nok dem, der skal repræsentere jeres virksomhed, så I igen giver jer selv de bedste muligheder for, at nogle af de mulige kunder bliver reele kunder.