Type to search

Sådan starter du din egen webside

Diverse

Sådan starter du din egen webside

Share

I denne trinvise guide viser vi dig, hvordan du starter en online butik fra bunden af. I slutningen af denne vejledning skal du have et fuldt fungerende e-handelswebsted med produkter og indkøbskurv. Takket være moderne værktøjer og løsninger kan alle starte deres egen e-handelsoperation uden at kende design eller kodning.,, kun ved at bruge et websted og et pim system. Det første skridt, der er et absolut must-do, er at vælge din niche. Som det ofte er defineret, er en niche et specifikt stykke af et bredere marked. Undskyld, hvis dette lyder en smule for ordbogslignende. Lad os opdele det i enklere termer. Grundlæggende, når du vælger din niche, skal du beslutte:

  • Hvad vil du sælge?

  • Hvem vil du sælge det til?

  • Hvorfor skulle de købe?

Disse tre spørgsmål kan virke temmelig indlysende, men de er faktisk langt fra. At definere din ideelle kundemasse og finde ud af, hvorfor de vil købe fra dig, vil gøre dit job meget lettere senere. Den største fejl, som folk begår, går for bredt i håb om, at jo større det potentielle marked er, jo mere sandsynligt er det for at få et godt salg. Dette er ikke korrekt.

Kig på din målgruppe

Hvis din målkundebase blot er “folk, der trækker vejret”, vil du have svært ved at placere dit produkt på markedet, promovere det og forklare, hvad der er så værdifuldt ved det. Samlet set er det bedre at fokusere på en niche end at gå overalt. Det er bedst at starte i et område, som du allerede har en personlig interesse i, ekspertviden om eller lidenskab for. Det er virkelig svært at operere i et felt, som du ikke ved noget om. Så start med dine interesser, naviger derfra. Definer, hvem din ideelle kunde er, og hvad der får dem til at ønske at købe de produkter, du vil tilbyde.