Type to search

Skab et hjemmekontor, der fungerer optimalt

Diverse

Skab et hjemmekontor, der fungerer optimalt

Share

Vil du gerne have det bedst funktionelle kontor i hele nabolaget, er der mange ting, du kan gøre. Du skal selvfølgelig huske at gøre det for din egen skyld og ikke nabolagets eller dine kollegaers. Det kunne man nemt komme til, da onlinemøderne ofte påkræver et billede, hvor man tilfældigvis også ser baggrunden.

Printerens betydning

Det første, du skal anskaffe dig, hvis dit kontor skal fungere til UG, er en printer. Den er yderst nyttig, da det er overraskende, hvor ofte man har brug for at udskrive det ene eller andet stykke papir. Hvis ikke du har tid eller lyst til at skulle ned på biblioteket, barnets skole eller helt hen på arbejdspladsen, hver gang behovet melder sig, er en printer altså at foretrække at have stående derhjemme. Hvis du vælger en blækprinter fra Hp, så køb Hp blækpatroner. Hp’s printere er også kompatible med uoriginale blækpatroner til en billigere pris end de originale. De fungerer lige så udmærket, men i tilfælde af, at du går højt op i mærke, når det kommer til elektronik, er de originale nok mere din smag. De fås selvfølgelig både med og uden farve, så du aldrig oplever at være i mangel af nogen af delene.

Kontorartikler

Næste ting, du er nødt til at have på et ordentligt hjemmekontor, er kontorartikler. De hører ikke kun til på et reelt arbejdskontor på den fysiske arbejdsplads. Blyanter, viskelædere, blyantsspidsere, kuglepenne, papir osv. er en nødvendighed, om du arbejder hjemme eller ej.

Ryd op

Den sidste ting, du absolut ikke kan undvære på dit funktionelle hjemmekontor, er ikke en fysisk ting. Det er opryddelighed. Hvis ikke dit hjemmekontor er præget af opryddelighed og struktur, er det tid til at gøre noget ved det. Du vil garanteret også føle dig mere tilpas, når du tænder for kameraet på Zoom eller Teams, hvis rummet ikke er rodet.