Type to search

Slip din kreativitet løs på helt nye måder

Tips og tricks

Slip din kreativitet løs på helt nye måder

Share

Kreativitet. En ganske speciel størrelse. Vi har det alle sammen inde i os. Nogle har det, som det populært siges, under huden. Helt tæt ud mod verden. Andre skal grave lidt dybere for at finde noget, der ligner et spor af kreativitet. Kreativitet er også mange ting, og hele din tankegang er starten. For har man en kreativ tankegang, og ser muligheder i stedet for begrænsninger, så er du nok, helt naturligt, en hel del mere kreativ.

Bordrundsaven. En bordrundsav, stationær eller ej, er en kilde til kreativitet. Med bordrundsaven kan du skære former, stykker, længder og bredder. En ganske særlig kreativ frihed, der for nogle vil føles som en frihed, og for andre som en uoverskueligt stor opgave. Men det handler om at gribe din kreativitet helt nede ved roden.

For måske tænker du, hvad kreativitet og bordrundsaven har med hinanden at gøre- men det skal vise sig, at være langt mere, end man lige går og tror.

Team up og lad kreativiteten løbe frit

Stationær kan være en fordel for dig, der har kreativiteten, men ikke den tekniske snilde med dig. Rigtig tit ser man, at kvinder har en kreativ tankegang som ingen andre. De har som oftest sans for detaljen og for det sidste lille nips, eller den enestående detalje, der gør den store fordel.

Her kan man med fordel teame up med en, som måske ikke har en så kreativ tankegang, men som er god teknisk. For når vi går sammen, og kompenserer hinanden, kan vi komme frem til noget endnu smukkere, end man turde forstille sig.

Eksempelvis kan man med fordel lave hylder. Hylder kan, hvis man har sans for kunst, udstille nogle smukke værker. Det kan være fine værker, der er enormt værdifulde. Men det kan lige så vel være de værker, som har større affektionsværdi end nogle andre.