Type to search

Sov trygt og behageligt om natten

Diverse

Sov trygt og behageligt om natten

Share

Ønsker du at opnå større komfort om natten, når du ligger og sover i din seng, er der et par overvejelser, du skal gøre dig, inden du løber ud og køber den første seng/madras, du anbefales. Der er meget, der kommer an på din indretningsstil, men din komfort og nattesøvn er selvfølgelig af størst betydning.

Boksmadrassens underværker

Der findes mange former for senge og madrasser på markedet. Nogle foretrækker blot at have noget at sove på, mens andre går en del mere op i perfektheden og tilpasheden af deres madras’ fjedring, tykkelse og fasthed. Du kan starte med at tage et kig på et par forskellige boksmadrasser. Boksmadras er en madras, der egentlig sagtens kan fungere som en seng selvstændigt, men du kan også medkøbe træben til madrassen. Det kræver, at der er en træramme til boksmadrassen, da benene jo ikke kan sidde fast på en madras uden noget at hægtes på. Der følger indimellem også en topmadras med, når du køber en boksmadras. En topmadras er ikke essentiel eller uundværlig, men den er en luksus, som du nok nødigt vil undvære, når du først har sovet med én. Den tilføjer den sidste bløde overflade at sove på, uden at de spolerer din boksmadras’ fasthed og effekt. En boksmadras passer ind i ethvert hjem.

En velovervejet tilføjelse

Du kan også vælge at købe en seng med en sengegavl. En sengegavl er gavnlig, fordi du da ikke vil have problemer med uheldigvis at komme til at støde dit hoved op i den hårde, solide og urokkelige væg. Du kan desuden sidde op i din seng, uden at du behøver stable tusinde puder op for at opnå bare en smule udholdelighed. Derudover er en sengegavl medvirkende til en mere sofistikeret og ren stil i soveværelset. Hvis stilen skal understreges yderlige, kan du tilføje et sengetæppe.