Type to search

Spar tid og penge med plastvinduer til boligen

Diverse

Spar tid og penge med plastvinduer til boligen

Share

Hvis du skal til at renovere, så er der sandsynligvis gået mange tanker på husets ydre profil. Det inkluderer selvfølgelig vinduerne, som man med god grund kan sige er husets øjne udadtil. De skal passe til resten af husets æstetik, men heldigvis er der mange forskellige slags at vælge imellem. Bondehusvinduer, dannebrogsvinduer, tophængte, sidehængte, mulighederne er nærmest uendelige. Men hvis du gerne vil spare både penge og tid, så skal du måske overveje at købe plastvinduer. De er kendetegnede ved, at rammen og karmen består af pvc-profiler, og de er endnu ikke så udbredte i Danmark. Men det er faktisk ærgerligt, for vinduerne har masser af fordele.

Flere penge

Det kan sagtens lade sig gøre at købe billige plastvinduer. I forhold til normale vinduer ligger de i et meget rimeligt prisleje, og hvis man holder nok øje, er det ikke svært at finde plastvinduer, der passer lige til ens hus. Men der, hvor man for alvor kan spare penge på plastvinduer, er når det gælder vedligeholdelse. Karme og rammer er nemlig særdeles modstandsdygtige over for angreb fra svampe, og da de ikke er lavet af træ, vil de naturligvis heller ikke rådne. De skal heller ikke males, så der er ingen grund til at bruge penge på maling og svampemiddel. Det klarer plastvinduerne helt selv.

Mere tid

Det siger sig selv, at når plastvinduer ikke har problemer med forrådnelse, svampeangreb og desuden ikke har behov for at blive malet, er det ikke nødvendigt at bruge tid en masse tid på at vedligeholde dem. Her er det også værd at nævne, at plastvinduer er meget modstandsdygtige over for hårdt vejr og vind, så du behøver altså heller ikke at bekymre dig om storm og regn. Du kan sagtens læne dig tilbage i sofaen med god samvittighed. Vinduerne behøver du ikke bruge tid på.