Type to search

Storbyferie i Europa

Diverse

Storbyferie i Europa

Share

En af de store fordele ved at bo i Europa er den frie bevægelighed og de korte afstande. Det er de perfekte betingelser for at tage en lille smuttur til en af Europas fede storbyer. Du kan nå stort set alle destinationer i Europa på mindre end 3 timer, og du behøver ikke noget visum. Derfor er det super oplagt at tage en spontan weekendtur.

 

Mangler du lidt ekstra lommepenge på din ferie, kan du tage et lille og hurtigt lån på hos Kassekreditten.

 

3 fede destinationer

London er en klassiker, når det kommer til storbyferie. Det er nemt at forstå sproget, de har et væld af kulturtilbud, og det tager kun en time at komme dertil. Dog er London en forholdsvis dyr destination.

 

Budapest er en mindre storby, men ikke desto mindre fed. Her kan du leve rigtig godt for meget få penge. En frokost på en Michellin restaurant koster omkring 350 kr., og byen har en masse fine kvarterer, du kan slentre rundt i. Budapest er fuld af lækre termiske bade, der er naturligt opvarmet af kilder.

 

Barcelona er perfekt, hvis du både vil have by og strand på din ferie. Byen byder på lækker tapas og spansk kultur, og samtidig er der mulighed for at dyppe sig i havet.

 

Tips til en billige storbyferie

Europa har et væld af fede destinationer. Der er de klassiske som Paris, London og Barcelona, men også nogle af de mindre kendte har en hel del at byde på. Prøv f.eks. at kig efter en by der ikke er hovedstaden eller vælg en by i Østeuropa for en anderledes storbyferie. Det kan spare dig for en del penge, men er samtidig en super fed oplevelse.

 

Når du skal vælge overnatning på din storbyferie, kan du også spare en del penge, hvis du kigger efter andre muligheder end det klassiske hotel. De fleste hostels i Europa er moderniseret, og man kan som regel få et privat værelse ret billigt. En anden mulighed er sider som f.eks. Airbnb. Her kan du bo hos en lokal på et privat værelse, og dermed få en endnu mere lokal oplevelse af din destination.

 

Husk at undersøg priserne på mad, drikke og diverse seværdigheder. Selvom du måske kan få en rigtig billig flybillet til London, er priserne høje på mad og drikke. Så kan det bedre betale sig at købe en dyr flybillet til en billlig destination.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *