Type to search

Tag på eventyr i ferien og skab minder for livet

Diverse

Tag på eventyr i ferien og skab minder for livet

Share

Her midt i den mørke vintertid, kan det være dejligt at drømme sig frem til sommer og sol. Og faktisk er det også en rigtig god ide at begynde at planlægge årets ferie allerede nu. Vil du på eventyr i ferien, er en rejse til Afrika et rigtigt godt bud. Afrika er et kontinent med utroligt meget at byde på. Du kan finde både safarirejser og badeferie, lige som du kan opleve byliv og afslappende stemning ved poolen. Uanset hvad du gerne vil opleve af Afrika, kan du kigge på Africa Tours.dk og finde både inspiration og lækre tilbud på rejser. Du kan også læse med her, hvor der kommer inspiration til dit afrikanske eventyr.

Oplev the big 5 på nært hold

Tager man til Afrika på safari, så er noget af det vildeste, man kan opleve at se the Big Five på nært hold. The Big Five er en betegnelse for de fem dyr på den afrikanske savanne, som er farligst at jage. De har derfor også haft en vis status som jagttrofæer, og som resultat er fire ud af fem i dag truede dyrearter. Det er altså elefanten, leoparden, løven og næsehornet, som tæller de fire truede og den femte af The Big Five er kafferbøflen. Alle fem er meget imponerende dyr at opleve i naturen, og det kan virkeligt anbefales at give dig selv som gave at se de vilde dyr, inden de forsvinder.

Bountystrand hele året rundt

Du kan med fordel kombinere din safarirejse med badeferie. Vælger du for eksempel en safari i Kenya, kan du afslutte med badeferie i luksuriøse og eksotiske omgivelser i Zanzibar. Men tager du til sydafrika er mulighederne mange. Her kan du finde bountystrande året rundt. Med det indiske oceans smukke azurblå vand og hvide sandstrande er du garanteret en oplevelse som taget lige ud af en reklame om paradis. Og det bedste er, at du ikke er afhængig af årstiden. Vil du gerne undslippe Danmarks kolde og mørke vinter, så kan du altså let finde sol og sommer her.

Udnyt mulighederne og kombiner på tværs

Du kan som nævnt vælge at afslutte din safarirejse med en badeferie, men der er mange muligheder, og du kan mixe og matche på tværs. Du kan tage på badeferie først på Zanzibar og derefter udforske Tanzanias nationalparker. Eller du kan tage på udflugt til Kenyas hovedstad Nairobi og opleve den afrikanske storbystemning. Hvis du har lagt længe ved poolen, kan det også være dejligt at få rørt kroppen, og så kan det anbefales med en vandretur. Afrika byder på smuk natur, der egner sig godt til vandreture. For eksempel kan du vandre langs Ngorongoros kraterkant, mens du kan se savannen og dyrelivet under dig men på sikker afstand.

Uanset om du drømmer om safari, badeferie, ballontur over savannen, vandreture i smuk natur, eller det pulserende storbyliv, kan du altså finde det i Afrika. Og du skal endeligt udnytte de mange muligheder og tage mest muligt med på din rejse. Så får du et eventyr, som du altid vil huske.