Type to search

Tag på unik rejse og hjælp andre

Diverse

Tag på unik rejse og hjælp andre

Share

I en verden, hvor det ofte drejer sig om at skille sig ud, er det en unik mulighed at rejse til eksotiske lande og abejde som frivillig i ferien. Det er ikke blot en fantastisk rejseoplevelse, men også en helt speciel måde at møde nye mennesker på. En altruistisk form for networking, hvor man får får sig en oplevelse for livet samtidig. Og så alligevel en smule egoistisk ikke bare på grund af de personlige oplevelser, men også på grund af de postive personlige sideeffekter en sådan rejse kan have for eksempel, når man skriver den på sit CV.

Positiv effekt på potentielle arbejdsgivere

Trenden i dagens Danmark er, at man først og fremmest skal have fokus på sit CV og mindre på teksten i selve ansøgningen. En naturlig udvikling nu, hvor de fleste har deres CV liggende online.

Et godt og inspirende CV kan være med til at få dig hen til samtalen om drømmejobbet. En af de ting mange arbejdsgivere ser positivt på er frivilligt arbejde. At man har rejst ud til fattige områder og hjulpet i en kortere eller længere periode tæller, når en arbejdsgiver ser på CVet. Det bør selvfølgelig ikke være motivationen for at tage af sted, men mere en slags ekstra bonus. En positiv måde at skille sig ud på.

Unikke oplevelser

Hvis man rejser ud som frivillig får man nogle unikke oplevelser, som man ikke kan opnå som almindelig turist. Man får en kulturforståelse for et fremmed land og en mulighed for at møde mennesker, man ellers ikke ville have mødt. Man tager på det, man dengang oldefar var ung kaldte en dannelsesrejse. Dengang var den slags forbeholdt de få, men i dagens Danmark er det en realistisk mulighed for de fleste.

Hvad skal man lave på rejsen?

Man kan arbejde frivilligt enten med børn eller, hvis man er til det lidt mere eksotiske, med dyr. Og her snakker vi ikke om heste og køer men løver, aber og geparder. En fantastisk og anderledes måde at opleve andre mennesker, dyr og kulturer på. Det er en unik måde at møde andre kulturer på, hvor man på kort tid får en helt anden forståelse for dem og andre menneskers levevilkår.

Hvor længe er man væk?

Man kan kombinere et længere rejseforløb med frivilligt arbejde i minimum to uger, eller man kan tage af sted kun med frivilligt arbejde som fokus. Mulighederne er mange.

Mange spændende muligheder

Vælger man at rejse som frivillig har man mulighed for at tage til for eksempel Sydamerika, hvor man kan arbejde for Amazon Animal Rescue Center i Ecuador. Vil man hellere til Sydafrika er der mulighed for både at arbejde med børn og dyr i projektet Daktari Bush School & Wildlife Orphanage eller med dyr i Wild Cat projektet. Ligeledes i Sydafrika er det muligt at arbejde frivilligt med dyr og børn i Township Children Voluenteer. En tredje mulighed er at tage til Cambodia og arbejde for New Hope For Children Voluenteer.

Om disse mulige rejsemål, hvor man udfører frivilligt arbejde – læs mere her.